Goldenfir SSD alınır mı?

Biraz önce Aliexpress'de dolaşırken goldenfir markalı SSD'yi gördüm 1 TB 500 TL yani GB'si 50 kuruşa falan denk geliyor madem bu kadar ucuza buldum neden almayayım dedim fakat sıkıntı çıkartır mı güvenilir mi bilemedim. Sizce alınır mı kullanan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İçinden ne çıkacağını bilemezsiniz. Depolama konusunda fiyattan çok taviz vermemek gerekiyor. Hem uzun ömürlü olması için hem de verilerinizin güvenliği için.

Goldenfir SSD'ler de SSD'nin dışı plastik, bu nedenden dolayı biraz daha ucuz. Ayrıca dışı plastik olduğu için SSD ısınınca çok dışı çok ısınacağı için hız kaybı yaşarsınız. Çünkü ısıyı yayacak bir tabaka yok. Bunun yanı sıra; Adata'nın bile SSD'lerinde kronik sorun çıkabiliyor, bu SSD'de sorun çıkarsa ne yapacaksanız? En azından Adata'nın garantisi var. SSD konusunda ucuza kaçmayın derim, bozulursa verilerinizi kurtarmak çok zor çünkü.

Windows kurmayacak kaybetmeyi göze alacağınız verileri koyacaksanız içine alır ömrü bitene kadar film ve oyun arşivi olarak kullanılabilir. Ama forum olarak tavsiyemiz bilindik ve güncel markalara yönelmenizdir.

500 liraya en az 200 lira vergi çıkar. Ayrıca alınmaz.
130-140 TL gibi birşey çıkıyor vergi
Windows kurmayacak kaybetmeyi göze alacağınız verileri koyacaksanız içine alır ömrü bitene kadar film ve oyun arşivi olarak kullanılabilir. Ama forum olarak tavsiyemiz bilindik ve güncel markalara yönelmenizdir.
Zaten Apacher Panther alacağım sadece ucuz olduğu için sormak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…