TEKNOLOJİPEREST Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 1.417 Makaleler 1 Çözümler 6 21 Nisan 2024 #1 Telefonum Samsung M21 Galaxy Store'da Good Lock uygulaması yok. Galiba M serileri desteklemiyormuş. Bana Good Lock alternatifi ücretsiz özelleştirme/kişiselleştirme uygulaması önerir misiniz? (Fine lock da olmuyor)
Telefonum Samsung M21 Galaxy Store'da Good Lock uygulaması yok. Galiba M serileri desteklemiyormuş. Bana Good Lock alternatifi ücretsiz özelleştirme/kişiselleştirme uygulaması önerir misiniz? (Fine lock da olmuyor)
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #2 Fine lock uygulaması da olmuyorsa, yapıcak hiç bir şey yok.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.230 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 21 Nisan 2024 #3 One UI Core cihazların bazılarında yok diye biliyorum. @Niksi Sende M12 vardı onda vardı?
TEKNOLOJİPEREST Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 1.417 Makaleler 1 Çözümler 6 21 Nisan 2024 #4 cumali_032 dedi: Fine lock uygulaması da olmuyorsa, yapacak hiçbir şey yok. Genişletmek için tıkla... Fine lock Play Store'dan indirilmiyrodu Google'dan kurdum sıkıntı yoktu. Oradaki seceneklerden kilit ekranıyla alakalı olanı indirmiştim fakat kurmaya çalıştığımda yüklenemiyor demişti sildim ben de.
cumali_032 dedi: Fine lock uygulaması da olmuyorsa, yapacak hiçbir şey yok. Genişletmek için tıkla... Fine lock Play Store'dan indirilmiyrodu Google'dan kurdum sıkıntı yoktu. Oradaki seceneklerden kilit ekranıyla alakalı olanı indirmiştim fakat kurmaya çalıştığımda yüklenemiyor demişti sildim ben de.
Niksi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 1.364 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo V15 G3 R7 5825U 16GB 3200Mhz Vega8 Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #5 Heribert Yavuz dedi: One UI Core cihazların bazılarında yok diye biliyorum. @Niksi sende M12 vardı onda vardı? Genişletmek için tıkla... Bazı normal One UI cihazlarda da olmuyor, örnek olarak a23. M12 de finelock ile denemiştim sadece One hand operation + çalışıyordu. APK olarak kurmayı deneyin APK da olmuyorsa başka yolu yoktur. Custom ROM kurabilirsiniz.
Heribert Yavuz dedi: One UI Core cihazların bazılarında yok diye biliyorum. @Niksi sende M12 vardı onda vardı? Genişletmek için tıkla... Bazı normal One UI cihazlarda da olmuyor, örnek olarak a23. M12 de finelock ile denemiştim sadece One hand operation + çalışıyordu. APK olarak kurmayı deneyin APK da olmuyorsa başka yolu yoktur. Custom ROM kurabilirsiniz.