Darfind Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 465 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2025 #1 Roblox'a girmeye çalışıyorum. Açıyorum Goodbye DPI'ı olmuyor. WARP'la DNS değiştirip denedim olmuyor Splitwire Turkey denedim olmuyor. Ne yapmam lazım şu oyuna girmek için?
Roblox'a girmeye çalışıyorum. Açıyorum Goodbye DPI'ı olmuyor. WARP'la DNS değiştirip denedim olmuyor Splitwire Turkey denedim olmuyor. Ne yapmam lazım şu oyuna girmek için?
yeeet Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 1.170 Makaleler 1 Çözümler 11 12 Eylül 2025 #2 Darfind dedi: Roblox'a girmeye çalışıyorum. Açıyorum goodbye DPI'ı olmuyor. WARP'la DNS değiştirip denedim olmuyor splitwire turkey denedim olmuyor. Ne yapmam lazım şu oyuna girmek için? Genişletmek için tıkla... Türkiye versiyonunu kullanman lazım. Normal dns_redir olanı çalışmıyorsa alternative yazanlardan dene. Artı 0 Eksi
Darfind dedi: Roblox'a girmeye çalışıyorum. Açıyorum goodbye DPI'ı olmuyor. WARP'la DNS değiştirip denedim olmuyor splitwire turkey denedim olmuyor. Ne yapmam lazım şu oyuna girmek için? Genişletmek için tıkla... Türkiye versiyonunu kullanman lazım. Normal dns_redir olanı çalışmıyorsa alternative yazanlardan dene.