GoodbyeDPI artik calismiyor

Yigit Birinci

Hectopat
Daha fazla  
23.02.2025 tarihine kadar Türk olmayan GoodbyeDPI versiyonunu kullaniyordum (goodbyedpi-0.2.3rc-2). Bu tarihte gece saatlerinde KB50501987 guncellemesini yaptim ve bilgisayari actigimda GoodbyeDPI calismiyordu. Servisi kaldirdim, arastirma yaptim ve bunun yeni Türk versiyonunun ciktigini gordum. Onu indirdim ve butun secenekleri denedim yine de calismiyor. GoodbyeDPI actigimda filtre aktif diyor ama sanki internet baglantim yokmus gibi. O calisirken ne YouTube aciliyor ne de Discord. Kaspersky silmek istemiyorum baska yolu yok mudur?

• Internetim Türk Telekom, fiber altyapili
  • Bilgisayarda kutudan ciktigindan beri Kaspersky antivirus kurulu
  • Bu tarihe kadar Kaspersky ile sorunsuz calisiyordu bir sıkıntı yasamadim
  • Google, Yandex ve Cloudflare DNS denedim hicbiri sonuç vermedi
  • Türk yapimi olan GoodbyeDPI'da hem servis olarak hem de batch olarak denedim ikisi de ayni sonucu veriyor. Hizmeti ya da batch dosyasini baslattigim anda sanki internetten kopmusum gibi hiçbir siteye giremiyorum. (eger Google onceden aciksa ve batch calistirirsam Google sorunsuz calisiyor. Ama kapat ac yaparsam yine siteler yuklenmiyor.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…