Çözüldü GoodbyeDPI birden çalışmayı durdurdu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yagiz2828

Hectopat
Daha fazla  
Perşembe günü hiçbir sorun yoktu. Cuma günü eve geldim PC'yi açtım ve direkt Discord'un Update failed hatasıyla karşılaştım. Bir arkadaşımda da aynı gün sorun başladı. Turkcell Superonline kullanıyorum. Mesela bunu yazarken Discord hala açılmıyor fakat web üzerinden biraz beklesem de açıldı. Mesela dün Discord arada açılıyordu. Erişim engeli olan siteler bir açılıyor bir açılmıyordu. Aynı sorunu yaşamış ve halletmiş olan başka bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.

Çözüm
Ben de Superonline kullanıyorum, GoodbyeDPI bende de ara ara sorun çıkartıyordu. Daha sonra GoodbyeDPI yerine, WARP Zero Trust kullanmaya başladım, herhangi bir sorun yaşamıyorum. Bence sen de onu deneyebilirsin. Nasıl yapılacağı ile ilgili videolar, YouTube’da var.

Dosya Ekleri

• 1759569492214.png
    1759569492214.png
    58,2 KB · Görüntüleme: 18
Ben de Superonline kullanıyorum, GoodbyeDPI bende de ara ara sorun çıkartıyordu. Daha sonra GoodbyeDPI yerine, WARP Zero Trust kullanmaya başladım, herhangi bir sorun yaşamıyorum. Bence sen de onu deneyebilirsin. Nasıl yapılacağı ile ilgili videolar, YouTube’da var.

Çözüm
Ben de Superonline kullanıyorum, GoodbyeDPI bende de ara ara sorun çıkartıyordu. Daha sonra GoodbyeDPI yerine, WARP Zero Trust kullanmaya başladım, herhangi bir sorun yaşamıyorum. Bence sen de onu deneyebilirsin. Nasıl yapılacağı ile ilgili videolar, YouTube'da var.

Hocam peki WARP'ta herhangi bir ping, hız düşüklüğü vb. şeyler falan yaşıyor musun?

Bende hem turkey hem de orijinal versiyonu var. İkisi de bazı zamanlarda kafayı yiyor ve hemen uygulamayı değiştiriyorum.

Hocam diyelim turkey versiyonunda hizmeti kurdunuz ve sonrasında kafayı yedi. Orijinal versiyonunu açıcağınız zaman diğerinin hizmetini kaldırıyor musunuz yoksa üstüne mi açıyorsunuz?

Hocam peki WARP'ta herhangi bir ping, hız düşüklüğü vb. şeyler falan yaşıyor musun?

Hocam diyelim turkey versiyonunda hizmeti kurdunuz ve sonrasında kafayı yedi. Orijinal versiyonunu açıcağınız zaman diğerinin hizmetini kaldırıyor musunuz yoksa üstüne mi açıyorsunuz?
Ben yukarıda bahsettiğiniz durumlardan hiçbirini yaşamadım. Ne hızda ne de pingimde bir değişiklik oldu. Çalışma prensibi şu şekilde aslında: VPN, cihazda sadece belirli uygulama/uygulamalar için çalışıyor. Yanlış hatırlamıyor isem buna split tunneling deniyordu.

Hizmet kurmuyorum çünkü bazı uygulamalar goodbyedpi ile çalışmıyor. Direkt bat dosyasını arkada açık tutuyorum

Ben de Superonline kullanıyorum, GoodbyeDPI bende de ara ara sorun çıkartıyordu. Daha sonra GoodbyeDPI yerine, WARP Zero Trust kullanmaya başladım, herhangi bir sorun yaşamıyorum. Bence sen de onu deneyebilirsin. Nasıl yapılacağı ile ilgili videolar, YouTube'da var.

Hocam an itibarıyla WARP Zero Trust kullanmaya başladım ve split tunnel ile sadece Discord domainlerini girdim. Ne ping sorunu var ne de hız düşüklüğü sağ olun.

Hocam merhaba, aynı sorunu ben de yaşıyordum ve çözümünü buldum: (GoodbyeDPI çözüm)

Çözüm:

GoodbyeDPI'ı indirdiğimiz klasör içerisinde birden fazla dosya oluyor "service_install_dnsredir_turkey_alternative_superonline" şeklinde bu dosyalardan tam olarak 6 tane var 6'sını da tek tek yönetici olarak çalıştırıp kurup Discord'u açmayı deneyin. İllaki birisi açacaktır.

Not: Bende 5. olan açtı sizlerde de çözüm olacağını düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı