GoodbyeDPI btcminer mi?

zaitsev

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6500 XT 4GB/ i5-11400F 2.6GHZ / 8X1 1600MHZ / Exceria 500 GB
GoodbyeDPI'i çalıştırdım. Kapattıktan sonra dosyayı silmeye çalıştım ve bir dosya silinmedi. Verdiği hatada BTC miner olduğunu gösteriyor.

657DEB17-EA02-48E0-9120-3BD36AD3F7B4.png

Dosya konumunun içinde "remove" ile başlayan bir dosya var. Onu yönetici olarak çalıştırıp sonrasında silmeyi deneyin.
Doğru kaldırma yolu bu. Ben de yaşamıştım bu olayı ancak remove dosyasını bilmediğim için bilgisayarı güvenli modda çalıştırıp kaldırmıştım.

Verdiği hatada BTC miner olduğunu gösteriyor.
😆

goodbydpi tamamen ücretsiz ve açık kaynak kodludur. basil00 isimli bir geliştiricidir ve o dosyaların açıklamalarında yazan bitcoin adresi bağış yapmak isteyenler için koyulmuştur.
Aşağıda bağış adresini de koyayım:

Bahsedildiği gibi "BTC miner olduğunu" göstermiyor yani :) Dileyen ve işten anlayanlar zaten kodları kontrol edip herhangi bir mining durumu olmadığının farkındadır.

😆

goodbydpi tamamen ücretsiz ve açık kaynak kodludur. basil00 isimli bir geliştiricidir ve o dosyaların açıklamalarında yazan bitcoin adresi bağış yapmak isteyenler için koyulmuştur.
Aşağıda bağış adresini de koyayım:

Bahsedildiği gibi "BTC miner olduğunu" göstermiyor yani :) Dileyen ve işten anlayanlar zaten kodları kontrol edip herhangi bir mining durumu olmadığının farkındadır.
Teşekkürler bilmiyordum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı