Goodbyedpi güvenilir mi?

En güvenli uygulamalardan birisi, VPN'den bile daha güvenli çünkü verini kayıt edemez veya paylaşamaz ama anonimlikte sağlamaz.

Güvenli değil siz bilgisayarınızı açtıgınız anda arka planda Bitcoin miner olarak çalışıyor.
Dosyayı silmeye çalıştıgınız zaman böyle bir hata ile karşılaşıyorsunuz.

1731022974043.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenli değil siz bilgisayarınızı açtıgınız anda arka planda Bitcoin miner olarak çalışıyor.
Dosyayı silmeye çalıştıgınız zaman böyle bir hata ile karşılaşıyorsunuz.

Eki Görüntüle 2347033
Bu "zeki arkadaş", sosyalde yanlış bilgi yaymaya devam ediyor arkadaşlar.
Kendi konuma yazdım buraya da yazayım:
WinDivert dosyaları açık kaynak kodludur.
Bu da WinDivert.dll ve WinDivert64.sys dosyalarının ait olduğu Github repositorysi:
WinDivert 2.2: Windows Packet Divert
Silmeye çalıştığınızda gördüğünüz hata ise hizmetin hala çalıştığını gösteriyor. Öncelikle service_remove.cmd dosyasını yönetici olarak çalıştırıp ardından dosyaları silmeniz gerekiyor. Bu durumu konumda koca başlıklarla anlattım.
Silmeye çalıştığınızda aldığınız hatadaki Bitcoin adresi ise WinDivert geliştiricisinin Bitcoin Cüzdanı. WinDivert ücretsiz geliştirildiği için geliştirici yalnızca bağışlar ile ekonomik gelir elde edebiliyor.
Ayrıca yetkin olmadığınız konularda yarım yamalak bilginizle kesin yorumlarda bulunmamanızı tavsiye ederim.

Bu "zeki arkadaş", sosyalde yanlış bilgi yaymaya devam ediyor arkadaşlar.
Kendi konuma yazdım buraya da yazayım:
WinDivert dosyaları açık kaynak kodludur.
Bu da WinDivert.dll ve WinDivert64.sys dosyalarının ait olduğu Github repositorysi:
WinDivert 2.2: Windows Packet Divert
Silmeye çalıştığınızda gördüğünüz hata ise hizmetin hala çalıştığını gösteriyor. Öncelikle service_remove.cmd dosyasını yönetici olarak çalıştırıp ardından dosyaları silmeniz gerekiyor. Bu durumu konumda koca başlıklarla anlattım.
Silmeye çalıştığınızda aldığınız hatadaki Bitcoin adresi ise WinDivert geliştiricisinin Bitcoin Cüzdanı. WinDivert ücretsiz geliştirildiği için geliştirici yalnızca bağışlar ile ekonomik gelir elde edebiliyor.
Ayrıca yetkin olmadığınız konularda yarım yamalak bilginizle kesin yorumlarda bulunmamanızı tavsiye ederim.
Cevaplayınca da anlamaz ki. Açık kaynak sürücü dosyasını virüs sanıyor.

Geri
Yukarı