E ege20 Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.122 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #1 Arkadaşlarım Discord'a çağrıyor ama gerçekten PC'ye virüs sokmayı hiç istemiyorum şu an. PC'de antivirüs de yok güvenli mi bu GoodbyeDPI?
Arkadaşlarım Discord'a çağrıyor ama gerçekten PC'ye virüs sokmayı hiç istemiyorum şu an. PC'de antivirüs de yok güvenli mi bu GoodbyeDPI?
R Rawishaa Centipat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 541 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire Nitro+ RX 580 4 GB / Intel i7-4790 / 16 GB RAM / Redragon K617 Fizz Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #2 Evet, güvenilir. Açık kaynak kodlu. Release GoodbyeDPI v0.2.2 · ValdikSS/GoodbyeDPI link burada.
Arf Kilopat Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 331 Çözümler 1 Yer Çayırova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe Asistan Yönetici 11 Kasım 2024 #3 Cloudflare WARP kullanıyorum ben şahsen aşırı basit aç kapa çok da güzel iş görüyor tavsiyem.
E ege20 Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.122 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #4 Arf dedi: Cloudflare WARP kullanıyorum ben şahsen aşırı basit aç kapa çok da güzel iş görüyor tavsiyem. Genişletmek için tıkla... Ping çıkartmıyor mu o ya?
Arf dedi: Cloudflare WARP kullanıyorum ben şahsen aşırı basit aç kapa çok da güzel iş görüyor tavsiyem. Genişletmek için tıkla... Ping çıkartmıyor mu o ya?
Aethrod.cx Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 134 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #5 Arf dedi: Cloudflare WARP kullanıyorum ben şahsen aşırı basit aç kapa çok da güzel iş görüyor tavsiyem. Genişletmek için tıkla... Hocam WARP saçma sapan sorunlar veriyor mesela bazı kişilerin profil fotoları gözükmüyor, farklı sunuculara giremiyorsun, kişilerle ortak sunucular, ortak arkadaşlar, hakkımda kısmı falan gözükmüyor.
Arf dedi: Cloudflare WARP kullanıyorum ben şahsen aşırı basit aç kapa çok da güzel iş görüyor tavsiyem. Genişletmek için tıkla... Hocam WARP saçma sapan sorunlar veriyor mesela bazı kişilerin profil fotoları gözükmüyor, farklı sunuculara giremiyorsun, kişilerle ortak sunucular, ortak arkadaşlar, hakkımda kısmı falan gözükmüyor.