My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.762 Çözümler 2 6 Temmuz 2025 #1 Nedendir bilmiyorum ama kullanmama rağmen Discord açılmıyor.
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.864 Çözümler 51 Yer Bursa 6 Temmuz 2025 #2 My Funny Valentine dedi: Nedendir bilmiyorum ama kullanmama rağmen Discord açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Operatör nedir DNS ayarını yaptınız değil mi?
My Funny Valentine dedi: Nedendir bilmiyorum ama kullanmama rağmen Discord açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Operatör nedir DNS ayarını yaptınız değil mi?
lavyy123 Picopat Katılım 17 Haziran 2025 Mesajlar 818 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #3 My Funny Valentine dedi: Nedendir bilmiyorum ama kullanmama rağmen Discord açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Goodbydpi açık olmasına rağmen Discord açılmıyor Belki yardımcı olur.
My Funny Valentine dedi: Nedendir bilmiyorum ama kullanmama rağmen Discord açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Goodbydpi açık olmasına rağmen Discord açılmıyor Belki yardımcı olur.
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.762 Çözümler 2 6 Temmuz 2025 #4 HakanXD dedi: Operatör nedir DNS ayarını yaptınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl yapacağım onları.
HakanXD dedi: Operatör nedir DNS ayarını yaptınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl yapacağım onları.