Ayazinyoo Yoctopat Katılım 5 Aralık 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 21:29 #1 Dostlar uzun zaman önce yükledim. Agalarla DC'de falan sohbet muhabbet ediyorduk. Sonra dağıldık. Ben de silmeye çalışıyom silemiyorum.
Dostlar uzun zaman önce yükledim. Agalarla DC'de falan sohbet muhabbet ediyorduk. Sonra dağıldık. Ben de silmeye çalışıyom silemiyorum.
dux1 Picopat Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 391 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 21:33 #2 Ayazinyoo dedi: Dostlar uzun zaman önce yükledim. Agalarla DC'de falan sohbet muhabbet ediyorduk. Sonra dağıldık. Ben de silmeye çalışıyom silemiyorum. Genişletmek için tıkla... service_remove cmd dosyasını çalıştırın.
Ayazinyoo dedi: Dostlar uzun zaman önce yükledim. Agalarla DC'de falan sohbet muhabbet ediyorduk. Sonra dağıldık. Ben de silmeye çalışıyom silemiyorum. Genişletmek için tıkla... service_remove cmd dosyasını çalıştırın.
Phenyl Centipat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 1.365 Makaleler 6 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Matematikçi Pazar 21:42 #3 dux1 dedi: service_remove cmd dosyasını çalıştırın. Genişletmek için tıkla... * Yönetici olarak.
dux1 Picopat Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 391 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 21:43 #4 Phenyl dedi: * Yönetici olarak. Genişletmek için tıkla... Zaten açılması için yönetici olarak çalıştırma izni ister.
Phenyl dedi: * Yönetici olarak. Genişletmek için tıkla... Zaten açılması için yönetici olarak çalıştırma izni ister.