GoodbyeDPI taramasından virüs çıkıyor

Gwald

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Discord'a erişebilmek için GoodbyeDPI-0.2.3RC3-2 sürümünü kurduğumda Kaspersky Total Security'im tarama sonucunda 3 adet şundan buldu, bu programı silmeli miyim, yoksa çok önemli olmayan bir uyarı mıdır? Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim, iyi Sosyaller.

Screenshot_17.png

Dosya Ekleri

• Screenshot_17.png
    Screenshot_17.png
    58,4 KB · Görüntüleme: 24
Sizden görünce deneyeyim dedim bir şey çıkmadı tam sürüm kullanıyorum. Yakın zaman önce uzun süren tam tarama da çalıştırdım hiçbir şey bulmadı.

1731194219012.png

Bu dosyalar WinDivert'in orijinal dosyaları. Kaspersky bu dosyaları Not-a-virus:HEUR:RiskTool.Multi.WinDivert.gen olarak işaretlemiş. Bunun sebebi ise kısacası WinDivert'in ağ trafiğini yönetenebilen bir araç olmasından kaynaklanıyor. GoodbyeDPI bunu kötüye kullanmayacağı için silmen gerekmiyor.

Uçana kaçana virüs diyor bu uygulamalar. Güvenilirlik açısında Goodbyedpi'ın açık kaynak kodları var. 2 haftadır kullanıyorum aynı şekil arkadaşlarım da kullanıyor sorun yaşayan daha görmedim ben.

Sizden görünce deneyeyim dedim bir şey çıkmadı tam sürüm kullanıyorum. Yakın zaman önce uzun süren tam tarama da çalıştırdım hiçbir şey bulmadı.

Eki Görüntüle 2348493
versiyondan kaynaklı olabilir ben de goodbyedpi-0.2.2 versiyonunu kullandığımda virüs bulmuyordu fakat 0.2.3rc3-2 son paylaşılan sürümü yüklediğimde buldu

Bu dosyalar WinDivert'in orijinal dosyaları. Kaspersky bu dosyaları Not-a-virus:HEUR:RiskTool.Multi.WinDivert.gen olarak işaretlemiş. Bunun sebebi ise kısacası WinDivert'in ağ trafiğini yönetenebilen bir araç olmasından kaynaklanıyor. GoodbyeDPI bunu kötüye kullanmayacağı için silmen gerekmiyor.
teşekkür ederim

Uçana kaçana virüs diyor bu uygulamalar. Güvenilirlik açısında Goodbyedpi'ın açık kaynak kodları var. 2 haftadır kullanıyorum aynı şekil arkadaşlarım da kullanıyor sorun yaşayan daha görmedim ben.
ben de görünürde bir sorun bulamadım ama acaba açık olduğu süreçte mining tarzı pcyi kullanıyor olabilir mi diye düşündüm

Geri
Yukarı