GoodbyeDPI Türk Telekom'da çalışmıyor

Dvm95

Hectopat
Katılım
6 Ekim 2021
Mesajlar
490
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Not defterinden düzeltip -9 olan yeri -5 yapmıştım düzelmişti 3-4 ay önce, şimdi nedense çoğu sitede çalışmıyor. Sorun ne ya da başka bir program var mı?
 
Not defterinden düzeltip -9 olan yeri -5 yapmıştım düzelmişti 3-4 ay önce, şimdi nedense çoğu sitede çalışmıyor. Sorun ne ya da başka bir program var mı?
BTK'nın DPI oynanmasının da önüne geçmek için yaptığı projeler vardı. Ancak bende Discord'a giriyor.
 
Türk Telekom kullanıyorum, bende çalışıyor. Üstten alta doğru dosyaları yönetici olarak çalıştırın; birini kabul edip aktif oluyor. Dosyada sorun var sanırım. Güncellemeden önce de tek seferde çalışmıyordu. Başka bir program olarak Splitware öneririm. Rehber videosu ve indirme linkini bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı