GoodbyeDPI Türk versiyonu virüslü mü?

TurkishEGO

Decapat
Daha fazla  
Recep Baltaş'ın paylaştığı GoodbyeDPI Kaspersky'da sıkıntı çıkarıyor. Umursamadım istisna ekleyecektim ancak şöyle bir yazıyla karşılaştım not-a-virus:HEUR:RiskTool.Multi.WinDivert.gen. Video linkindeki GitHub sayfasından indirdim Çağrı Taşkın'ın yaptığı Türk versiyonunu.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-18 000318.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-18 000318.png
    40,5 KB · Görüntüleme: 151
Recep Baltaş'ın paylaştığı GoodbyeDPI Kaspersky'da sıkıntı çıkarıyor. Umursamadım istisna ekleyecektim ancak şöyle bir yazıyla karşılaştım not-a-virus:HEUR:RiskTool.Multi.WinDivert.gen. Video linkindeki GitHub sayfasından indirdim Çağrı Taşkın'ın yaptığı Türk versiyonunu.
1739826670613.png

Konu hakkında önceden uyarı yapılmıştı, bir problem yok.

Hocam ben uzun süre kullandım herhangi bir problem yok, zaten açık kaynaklı ve çoğu kişi hatta yayıncılar vs de kullanıyor güvenebilirsin

Son düzenleme:

Kaspersky inadı inat kullandırtmıyor. Ya Kaspersky'ı silin ya da goodbydpı ı. Ben olsam Bitdefender kurar Kaspersky'ı silerdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı