GoodbyeDPI Türkiye çalışmıyor

gerçekten hepinize teşekür ederim denicem yine olmazsa söylerim bide internetimin türk telekom olması sorun olurmu

ben yanlış bilmiyorsam hep açık oldugunda iki üç oyun çalışmıyormuş sorun olurmu ben sadece açtıgımda kullanmak istiyom olmazzsa fikrimi değiştiririm
Sadece Discord'da kullanmak istiyorsan GoodbyeDPI değil ByeDPI kullanabilirsin. Alternatif olarak aklında bulunsun.

Detaylı anlatım burada.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu ise otomatikleştirilmiş daha kolay yolu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

abi vidyo işe yarar gibi bu her girdiğimde açılırmı bide bunu silmemde bir şey oldu silmek zorunda kladım nasıl silerim

abi vidyo işe yarar gibi bu her girdiğimde açılırmı bide bunu silmemde bir şey oldu silmek zorunda kladım nasıl silerim
İki videoda da açılışta çalıştırma anlatılıyor. Normal şekilde dosyaları silebilirsiniz. Yalnızca ilk videodaki servis olarak yükleme işlemlerini yaparsan servisleri kaldırman gerekir. O da basit.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı