GoodbyeDPI turkey çalışmayı bıraktı

gönderinizdeki dosyayı açınca IDP.ALEXA.54 uyarısı yedim
Antivirüs programlarının uyarı vermesi gayet normal içerisinde bir ton bat dosyası olan bir program indiriyorsunuz sonuçta.

Antivirüs programlarının uyarı vermesi gayet normal içerisinde bir ton bat dosyası olan bir program indiriyorsunuz sonuçta.
ancak direkt olarak virüs bulundu olarak verip virüs adını verdi bat dosyalarından birini virüs olarak algılamış olsa bile direkt olarak IDP.ALEXA demesi garip değil mi bi yeniden sorim dedim

neyse antivirüste istisna oluşturup başlattım başladı bildirimini verdi arkada açık ama yinede discord vb uygulamalara girmiyor

antivirüs kapalıyken tekrar indirip çalıştırın

antivirüs kapalıyken tekrar indirip çalıştırın
yaptım ancak antivirüs kapalıyken bile uyarı verdiğinden dolayı yeniden istisna oluşturmam gerekti yine çalışmadı

çok kez denedim ancak işe yaramıyor açılıyor ama discord'u açmıyor

Son düzenleme:
yaptım ancak antivirüs kapalıyken bile uyarı verdiğinden dolayı yeniden istisna oluşturmam gerekti yine çalışmadı

çok kez denedim ancak işe yaramıyor açılıyor ama discord'u açmıyor
install.bat'ı çalıştırman gerekiyor. emin misin? gidip exe'yi çalıştırma.

install.bat'ı çalıştırman gerekiyor. emin misin? gidip exe'yi çalıştırma.
evet install.bat açıyorum indiriyor sonra indirildi diyor görev yöneticisindende bakıyorum arka planda açık ama discorda falan girmiyor

evet install.bat açıyorum indiriyor sonra indirildi diyor görev yöneticisindende bakıyorum arka planda açık ama discorda falan girmiyor
discord'dan ulaşın teamviewer ile bakayım: fir4tozden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…