GoodbyeDPI Turkey çalışmıyor

repkamon

Hectopat
Daha fazla  
Sorunsuz çalışırken durduk yere çalışmamaya başladı, sadece video izliyordum bir şey değiştirmedim.

Daha doğrusu DC'ye girmiyor şu anda, bağlantım vardı tak diye gitti. Diğer sitelere falan erişim sağlanıyor ama DC'ye yok.

nereden öğreneceğim

Bunları denedim ama olmuyor.,

Superonline
Hocam turkey_dnsredir_alternative_superonline adındaki dosyalardan birini yönetici olarak çalıştırın ve pc yi yeniden başlatın olmazsa turkey_dnsredir i çalıştırın.

Superonline için DPI'ya gerek var mı ki? Düz 1.1.1.1 denediniz mi?

Evet denedim olmuyor maalesef.

Hocam turkey_dnsredir_alternative_superonline adındaki dosyalardan birini yönetici olarak çalıştırın ve PC'yi yeniden başlatın olmazsa turkey_dns_redir i çalıştırın.

Deniyorum şimdi.

Hocam turkey_dnsredir_alternative_superonline adındaki dosyalardan birini yönetici olarak çalıştırın ve PC'yi yeniden başlatın olmazsa turkey_dnsredir i çalıştırın.

Olmadı, cidden kullanabiliyordum pat diye gitti, yasaklı sitelere giriyor ama Discord yok.

Şuanda 1.1.1.1 1.0.0.1 dns kullanıyorum
dns i normale çevirin sonra dediğim dosyayı yönetici olarak çalıştırın ve pc yi yeniden başlatın bir sürü alternatif dosyası var. Biri olmazsa diğerinin olma ihtimali yüksek. Eğer baktınız hiç birşey değişmiyor maalesef hocam o zaman tek çözüm Cloudflare WARP olur.

DNS normale aldım şu an internetten giriyor Discord'a ama uygulamadan girmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…