Andy deufresne
Hectopat
Güvenilir.
Sıkıntılı olan bir şey yok. Kaspersky'ın Rus hükümetiyle anlaşması olduğu için GoodbyeDPI'yı engelliyor. Diğeride false-positive.Bu skor 2 çıkmış ya o sıkıntılı olan şey nedir.
Zaten Not-a-virüs demiş Kaspersky.Sıkıntılı olan bir şey yok. Kaspersky'ın Rus hükümetiyle anlaşması olduğu için GoodbyeDPI'yı engelliyor. Diğeride false-positive.
Detaylı olarak açıklama kısmını oku.
![]()
GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows)
GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkeygithub.com
Tamamdır teşekkür ederim.Zaten Not-a-virüs demiş Kaspersky.
@Archeva666
Dostum Kaspersky ile GoodbyeDPI arasında anlaşmazlık var fakat şuan VirüsTotal sonucunda Kaspersky ''Not-a-virüs'' demiş. Eğer İngilizcen yoksa çeviriye yaz. Attığınız şey doğru zaten ben ona bir şey demiyorum. Virüs konusunda bilgili değilsen karışma bence.
Rica ederim. Size demedim bu arada. Arkadaşlar virüstotal dosyasını galiba incelemeden konuşuyor.Tamamdır teşekkür ederim.
Not-a-virüs yazması demek riskli veya potansiyel olarak istenmeyen uygulama anlamına geliyor. Adware, sistem ayarı değiştiren, crack/patch veya kullanıcı verilerini toplayan programlarda verir bu uyarıyı. Kısaca PUA-PUP (güvenilir olmayan program) olabileceği anlamına geliyor. Her "not-a-virus" yazan sonuçta virüs olma ihtimali sıfır değil. GoodbyeDPI'da bu durum farklı işte. Yeteri kadar İngilizce biliyorum. Teşekkürler.Zaten Not-a-virüs demiş Kaspersky.
@Archeva666
Dostum Kaspersky ile GoodbyeDPI arasında anlaşmazlık var fakat şuan VirüsTotal sonucunda Kaspersky ''Not-a-virüs'' demiş. Eğer İngilizcen yoksa çeviriye yaz. Attığınız şey doğru zaten ben ona bir şey demiyorum. Virüs konusunda bilgili değilsen karışma bence.
Tamam siz not-a-virüs yazanları riskli bir durum olarak görün. İyi sosyaller.Not-a-virüs yazması demek riskli veya potansiyel olarak istenmeyen uygulama anlamına geliyor. Adware, sistem ayarı değiştiren, crack/patch veya kullanıcı verilerini toplayan programlarda verir bu uyarıyı. Kısaca PUA-PUP (güvenilir olmayan program) olabileceği anlamına geliyor. Her "not-a-virus" yazan sonuçta virüs olma ihtimali sıfır değil. GoodbyeDPI'da bu durum farklı işte. Yeteri kadar İngilizce biliyorum. Teşekkürler. Küçümseyici hareketler yapmayın.
False-Positive kaspersky not-a-virus demiş zaten biri windows ile alakalı açtığında .bat dosyası açılıyor ve bu da windowsa bir vpn ayarladığı için virüs gözükmüştür diğeri de aynı uyarının farklı adlandırılmış hali.VirusTotal arkadaş bilgisayarında crash yediğini ve FPS düşmesi yediğini söyledi. Belki bundandır diye atalım dedik bir bakarsanız sevinirim biz anlamıyoruz o kadar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.