Çözüldü GoodbyeDPI'ın açık olduğu nasıl anlaşılır?

• Konuyu başlatan DrAzE
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 224
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DrAzE

Centipat
Daha fazla  
GoodbyeDPI kurulumu yapıyordum ancak sürekli açık olmasını istemiyordum. Yanlışlıkla o şekilde kurdum, açık mı bilemedim. Sonra içindeki remove yazılımını çalıştırarak resetleyip tek seferlik olanı açtım ama, açık mı nasıl anlarım? Bir yöntemi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
1765048744683.png

Görev Yöneticisi'nin Hizmetler sekmesinden kontrol edebilirsin. Eğer GoodbyeDPI hizmetinin yanında görseldeki gibi "Çalışıyor" yazıyorsa çalışıyordur. Sağ tıklayıp devre dışı bırakabilirsin.

GoodbyeDPI kurulumu yapıyordum ancak sürekli açık olmasını istemiyordum. Yanlışlıkla o şekilde kurdum, açık mı bilemedim. Sonra içindeki remove yazılımını çalıştırarak resetleyip tek seferlik olanı açtım ama, açık mı nasıl anlarım? Bir yöntemi var mı?
Emin değilseniz programı çalıştırın sonra kapatın geri.

Görev yöneticisinde görülür.

İnternetim AtlantisNet bu arada ama görev yöneticisinde yok anlamadım.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (48).png
    Ekran Görüntüsü (48).png
    1 MB · Görüntüleme: 10
Çalışıyor yazıyor düzgün galiba hocam sağ olun.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (50).png
    Ekran Görüntüsü (50).png
    1,1 MB · Görüntüleme: 8

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı