Çözüldü Goodram IRDM Pro 16 GB 3600MHz CL18 overclock nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

LockDownTR

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Fizyoterapist-EGM
Anakart
Asus B550-F
İşlemci
AMD 5600
Değerli arkadaşlar
ttps://www.sinerji.gen.tr/goodram-irdm-pro-16gb-2x8-deep-black-3600mhz-cl18-ddr4-ram-k3600d4v64l18s16gdc-p-42851?utm_campaign=akakce&v=1.83.7
bu RAM'lere sahibim. Ufak bir hız aşırtma yapmak istiyorum CL değerini düşürmek önceliğimi sizlere bilgilerimi atacağım yardımcı olur musunuz? Duruma göre RAM almak istiyorum tamamen bu konuya bağlı her şey.
Şimdiden teşekkür ederim.

Zentim.png

Dosya Ekleri

• resim_2023-06-12_175413400.png
    resim_2023-06-12_175413400.png
    328 KB · Görüntüleme: 102
Hocam aynı anda yapmamışım dimi, farklı birşey mi diyecektiniz, 19 yaptım masaüstüne geldim sonra diğer ayarları uyguladım.

Aynı anda yapmayın dememin sebebi testte hata alırsanız hatayı nereden aldığınızı bilemeyecek olmanız. Hata almadıysanız sorun yok yani.

Hocam aynı anda yapmamışım dimi, farklı birşey mi diyecektiniz, 19 yaptım masaüstüne geldim sonra diğer ayarları uyguladım.
tWTRL 10 yaptım hata almadım, 3 tur test yaptım hata almadım, dışarı çıkıyorum 15 dk sonra gelicem diğer değeri giricem

Dışarı çıkıyorsanız gelene kadar testi açık bırakabilirsiniz.
Hocam öyle yaptım, şimdi de diğer değer 10 yaptım, masaüstü açıldı, test yapıyorum, hocam bu arada cihaz CJR değil mi eminsiniz? Bana belki kızacaksınız ama biliyorsunuz yeni Ram aldım, sizle olan kredimi tüketmek istemiyorum, bu Ramları satıcam, ama merakımdan şuan deniyorum ne kadar iyileştirebiliyoruz değerleri, yeni Ramlar gelince bana yine yardım eder misiniz, cuma yada perşembe elimde olacak.

Hocam öyle yaptım, şimdi de diğer değer 10 yaptım, masaüstü açıldı, test yapıyorum, hocam bu arada cihaz CJR değil mi eminsiniz? Bana belki kızacaksınız ama biliyorsunuz yeni Ram aldım, sizle olan kredimi tüketmek istemiyorum, bu Ramları satıcam, ama merakımdan şuan deniyorum ne kadar iyileştirebiliyoruz değerleri, yeni Ramlar gelince bana yine yardım eder misiniz, cuma yada perşembe elimde olacak.

CJR, JJR veya DJR'dır, tam emin olamadım. Hangi RAM'leri aldınız? tCWL 15 deneyin, olmazsa autoya bırakın.

CJR, JJR veya DJR'dır, tam emin olamadım. Hangi RAM'leri aldınız? tCWL 15 deneyin, olmazsa autoya bırakın.
Bunlar arasında en iyisi hangisi? Tamam hocam yarım saatlik test yapayım sonra deneyeceğim
29 dakikalık test yapmış 6 tur, şuan diğer ayarı tCWL 15 yapıcam.
Corsair RT aldım dün attığım, Micron E-die kodunu unuttum ama siz bilirsiniz zaten.

Bunlar arasında en iyisi hangisi? Tamam hocam yarım saatlik test yapayım sonra deneyeceğim
29 dakikalık test yapmış 6 tur, şuan diğer ayarı tCWL 15 yapıcam.
Corsair RT aldım dün attığım, Micron E-die kodunu unuttum ama siz bilirsiniz zaten.

En iyisi DJR. Genelde CJR JJR'dan iyi denir ama frekans ve günlük voltaj olarak JJR biraz daha üste çıkabiliyor. İyi yapmışsınız.

En iyisi DJR. Genelde CJR JJR'dan iyi denir ama frekans ve günlük voltaj olarak JJR biraz daha üste çıkabiliyor. İyi yapmışsınız.
Hocam 15 yaptım açıldı test yapıcam.
4 tur oldu sorun yok, hocam chip adını tam öğrensem ilana öyle atardım ondan soruyorum

Başka ayar var mı hocam @the Prodigy

Son düzenleme:
Hocam 15 yaptım açıldı test yapacağım.
4 tur oldu sorun yok, hocam chip adını tam öğrensem ilana öyle atardım ondan soruyorum

Başka ayar var mı hocam @the Prodigy

TWRRD 1 deneyin, olmazsa olana kadar 1 arttırın yine.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
TWRRD 1 deneyin, olmazsa olana kadar 1 arttırın yine.
Hocam bu ayarda gayet iyi, ilgin, alakan,sabrın için teşekkür ederim yordum seni hakkını helal et, zaten satacağım, cuma günü inşallah yardım edersen yeni cihazlara ayar verelim. Arayan arkadaşlar için son ayarlarım bu görselde.

Dosya Ekleri

• resim_2023-06-14_231516549.png
    resim_2023-06-14_231516549.png
    65,4 KB · Görüntüleme: 64

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı