Google Ads'te reklam verilemiyor

StardustDragon

Centipat
Daha fazla  
Ekran görüntüsü 2024-12-22 152116.png

İnternet sitemi yazdım ve yayınladım. İşin zor kısmını atlattığımı düşünüyordum ancak Google Ads'te reklam veremiyorum. Bilgisayarımda Kaspersky antivirüs yazılımı yüklü, dolayısıyla bir injection virüsünün sitemin yazılımına bulaşmış olma ihtimalinin düşük olduğunu düşünüyorum. Ayrıca düzenli olarak taramalar yapılıyor ve herhangi bir sorun raporlanmıyor. Buna rağmen hâlâ bu hatayı alıyor ve reklam veremiyorum. Sitemin SSL sertifikası mevcut, ancak bu konuda bazı karmaşıklıklar var (gerekirse detaylı açıklayabilirim). Yardımcı olursanız çok minnettar olurum.

Ekran görüntüsü 2024-12-22 152116.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorun genellikle Google Ads politikalarına uyumsuzluk, SSL yapılandırma hataları ya da sitenin güvenlik durumuyla ilgili olabilir. Search Console'da güvenlik raporunu kontrol ederek, hosting sağlayıcınızdan detaylı bir tarama isteyebilirsiniz. Google Ads destek ekibine de durumu iletmeniz faydalı olur. SSL karmaşıklığını daha detaylı açıklarsanız, bu konuda da yardımcı olmaya çalışabilirim.

Bu sorun genellikle Google Ads politikalarına uyumsuzluk, SSL yapılandırma hataları ya da sitenin güvenlik durumuyla ilgili olabilir. Search Console'da güvenlik raporunu kontrol ederek, hosting sağlayıcınızdan detaylı bir tarama isteyebilirsiniz. Google Ads destek ekibine de durumu iletmeniz faydalı olur. SSL karmaşıklığını daha detaylı açıklarsanız, bu konuda da yardımcı olmaya çalışabilirim.
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Search Console raporumu daha önce incelemiştim, alt kısma güvenlik raporunun ekran görüntüsünü bırakacağım. Google Ads ekibine de yardım talebi oluşturmuştum, ancak onlar bana sorunu çözmek için yardımcı olabilecek bir bilgi sunmak yerine, sadece "siteniz şu uyarıyı veriyor" şeklinde zaten bildiğim bir durumu tekrar ilettiler.

Son olarak, belki biraz garip gelecek ama hosting bilgileri benim elimde değil. Hosting'i alan kişi de ben değilim; sitenin sahibi, önce siteyi başka bir kişiye yaptırmış, fakat beğenmediği için beni işe almış. Durum biraz karmaşıklaşıyor çünkü ilk siteyi yapan kişi, hosting bilgilerini veremeyeceğini, ancak TeamViewer gibi uygulamalarla erişim sağlayabileceğimi belirtiyor. Ayrıca, bir başka arkadaşıma da Google Ads sorunundan bahsettiğimde, SSL sertifikasının olduğunu söylediğimde "O zaman FTP sunucusuna SSL lisansını yüklememişsindir" dedi.Doğruluk payı var mıdır sizce?
Ekran görüntüsü 2024-12-22 192340.png

SSL konusunda arkadaşınız haklı olabilir. Sertifikanın yalnızca web tarayıcısı için değil, FTP ve diğer sunucu hizmetleri için de düzgün yapılandırılmış olması gerekiyor. TeamViewer ile erişim sağladığınızda, sunucu kontrol panelinden SSL yönlendirmelerini ve yapılandırmasını kontrol etmenizi öneririm. Google Search Console'da güvenlik taramasını yenileyerek durumun güncelliğini değerlendir Hosting sağlayıcınızın desteği de bu noktada faydalı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı