T TBae Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, final ödevim var. Kampanya oluşturmam lazım ama teklif verme bölümünde dönüşüm seçeneğini seçemiyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Dosya Ekleri 1.png 68 KB · Görüntüleme: 26 Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2023
Merhaba arkadaşlar, final ödevim var. Kampanya oluşturmam lazım ama teklif verme bölümünde dönüşüm seçeneğini seçemiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
tprkgms Hectopat Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 4 Haziran 2023 #2 selam dönüşüm tanımlı olmadığı için görünmüyor olabilir. dönüşümler kısmından test için bir dönüşüm tanımlayıp dener misin
selam dönüşüm tanımlı olmadığı için görünmüyor olabilir. dönüşümler kısmından test için bir dönüşüm tanımlayıp dener misin
T TBae Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #3 tprkgms dedi: Selam dönüşüm tanımlı olmadığı için görünmüyor olabilir. Dönüşümler kısmından test için bir dönüşüm tanımlayıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun saatlerce bulamadım çok sağ ol
tprkgms dedi: Selam dönüşüm tanımlı olmadığı için görünmüyor olabilir. Dönüşümler kısmından test için bir dönüşüm tanımlayıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun saatlerce bulamadım çok sağ ol