Google aktifsizlikten dolayı silinmesi nasıl iptal edilir?

DeveloperBaris

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 11400H SK HYNIX ve KINGSTON16 GB DDR4 RAM RTX 3050 İntel 512 GB NWMe ssd
Gmail hesabımın aktifsizlikten dolayı silinmesini istemiyorum, ne yapmalıyım?

Aktifsizlikten kastınızı herhangi bir mail almamanız ya da göndermemeniz olarak yorumladım. Eğer sorununuz bu değilse sorununuzu daha detaylı açıklar mısınız çözüm bulunabilmesi adına?

Aktifsizlikten kastınızı herhangi bir mail almamanız ya da göndermemeniz olarak yorumladım. Eğer sorununuz bu değilse sorununuzu daha detaylı açıklar mısınız çözüm bulunabilmesi adına?

Sorunumu gayet iyi açıkladığımı düşünüyorum devre dışı bırakılmasını istemediğimden bahsediyorum sen hatırlatmak amacıyla otomatik mail atmasını istiyorsun. Aynı şeyler değil.

Artı -3 Eksi
Sorunumu gayet iyi açıkladığımı düşünüyorum devre dışı bırakılmasını istemediğimden bahsediyorum sen hatırlatmak amacıyla otomatik mail atmasını istiyorsun. Aynı şeyler değil.

Hocam pek bilgim yok ama, video izleyin, sitelere Gmail ile giriş yapın arada. Böyle yaparsanız bir şey olmaz bence.

sen hatırlatmak amacıyla otomatik mail atmasını istiyorsu
Ben nerede "kendinizi hatırlatmak amacıyla otomatik mail atın." dedim? KEndi probleminizi çok farklı yerlere çekilebilecek şekilde, hiç detay vermeden açıklamışsınız. En başta inactive account manager görselini eklemiş olsaydınız bu karışıklığı yaşamazdık.

Hatamı kabul ediyorum eyvallah ama inactive account Manager'den başka hangi olay benim Google hesabımı aktifsizlikten dolayı kapatabilir?

Artı -1 Eksi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…