Google aramaları geç açılıyor

veysel.requ

Kilopat
Yer
Adana
Merhaba arkadaşlar internet tarayıcısı olarak Opera kullanıyorum. Son 1 haftadır arama çubuğundan yaptığım aramalar çok geç açılıyor. Sanırım Google ile alakalı bunun çözümünü bilen veya yardımcı olacak var mı?
Google aramayı kullandığım sırada arama sayfası açılırken bu şekilde 1-2 saniyelik bir gecikme yaşanıyor:

1622392920912.png

Eklentilerin hepsini kaldırıp tekrar dener misiniz? İkinci olarak başka tarayıcılarda aynı sorunu yaşıyor musunuz? Deneyip yazarsanız ona göre değerlendiriri
Geç cevap verdiğim için üzgünüm. Microsoft Edgeden denedim ortalama 1 saniye daha hızlı açılıyor. Eklentileri kapatıp denediğimde bir şey değişmedi.

Geç cevap verdiğim için üzgünüm. Microsoft Edgeden denedim ortalama 1 saniye daha hızlı açılıyor. Eklentileri kapatıp denediğimde bir şey değişmedi.
Eğer Edge ile de gecikme yaşanıyorsa sistem kaynaklıdır diye düşünüyorum. Sistem özelliklerinizi yazabilir misiniz? İkinci olarak sisteminizde en son ne zaman virüs taraması yaptınız?

Eğer Edge ile de gecikme yaşanıyorsa sistem kaynaklıdır diye düşünüyorum. Sistem özelliklerinizi yazabilir misiniz? İkinci olarak sisteminizde en son ne zaman virüs taraması yaptınız?
Sistem kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Herhangi bir URL'yi yazdığımda anında açılıyor fakat için Google Arama Motoruna gelince 3 saniyelik bir gecikme yaşanıyor. Yandex veya diğer arama motorlarında sorun yaşanmıyor.
Windows Defender en son dün tarama yapmış ve tehdit bulunamamış.

Sistemim:
GTX 1050 Ti
Ryzen 3 1300x
A320M-K
8x2 16 GB 2133 MHz
Win 10 Pro

Sistem kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Herhangi bir URL'yi yazdığımda anında açılıyor fakat için Google Arama Motoruna gelince 3 saniyelik bir gecikme yaşanıyor. Yandex veya diğer arama motorlarında sorun yaşanmıyor.
Windows Defender en son dün tarama yapmış ve tehdit bulunamamış.

Sistemim:
GTX 1050 Ti
Ryzen 3 1300x
A320M-K
8x2 16 GB 2133 MHz
Win 10 Pro

Maalesef aklıma farklı bir çözüm gelmiyor. Üstteki farklı bir kullanıcıda aynı sorundan muzdarip olduğunu söylemiş. Google'a gelen yeni bir güncellemeden kaynaklı olabilir diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı