Google aramasında alakasız siteler çıkıyor

Acemi Cadı

Centipat
Katılım
16 Aralık 2022
Mesajlar
470
Arkadaşlar az önce bir arama yaptım sonra sonuçlardan birine tıkladım Technopat Sosyal yazıyordu direkt p*rno sitesine yönlendirdi. Hemen kapattım. Ailemden biri görse izahı olamaz, akşama kadar odamda ders çalışıyorum bir görseler bu çocuk akşama kadar p*rno izliyor sanacaklar.

Google alternatifi arama motoru önerir misiniz?

Bu son zamanlarda herkeste var ve çözümü yok.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar az önce bir arama yaptım sonra sonuçlardan birine tıkladım Technopat Sosyal yazıyordu direkt p*rno sitesine yönlendirdi. Hemen kapattım. Ailemden biri görse izahı olamaz. Google alternatifi arama motoru önerir misiniz?

Bu son zamanlarda herkeste var ve çözümü yok.
Yaşadığınız problemle hiç karşılaşmadım o yüzden bir çözüm önerisinde bulunamayacağım. Arama motoru hakkında pek bir bilgim yok, genelde çoğunlukla Google kullanıyorum ama tarayıcı olarak Opera'yı veya Opera GX'i şiddetle tavsiye edebilirim.

Şunu önerebilirim: Arama yaptığınızda çıkan sitelerin sol üstünde "reklam, sponsorlu reklam" yazan sitelere girmemeniz. Bunun yerine, birazcık aşağı inip orijinal siteye gitmelisiniz.
 
Bazı siteler Technopat'ı taklit ediyor onlardan birine girmiş olabilir ya da bilgisayarınıza virüs bulaştırmış olabilirsiniz. Tarayıcı uzantılarını kontrol edin ve Kaspersky ile tam tarama yapın. Eğer geçmezse bir de AdwCleaner ile tarama yapın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı