Google Asistan Yayın Özelliği Geliştirildi

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.751
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Google Asistan Yayın

Google Asistan için Yayın geliştirmeleri de dahil yeni aile odaklı özellikler duyuruldu. Google, aile odaklı birkaç yeni Asistan özelliğinin kullanıcılara sunulduğunu duyurdu. Google Asistan için gelen yenilikler arasında Yayın (Broadcast) özelliğindeki iyileştirmeler, yeni Aile Zili (Family Bell) hatırlatıcıları ve Asistan destekli akıllı ekranlara özgü birkaç özellik yer alıyor. Öncelikle, Asistan’ın Yayın özelliğine eklenen bir yenilik […]

Devamı: Google Asistan Yayın Özelliği Geliştirildi
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Nasıl yani? Bizzat telefonumda ve Türkçe + Erkek sesi de gelmişti.
Çoğu özelliği kullanabilmek için Asistanın İngilizce olması gerekiyor aksi halde kullanamıyorsunuz. En basit örnek olarak "Voice Match" özelliğini söyleyebilirim. Ya telefonunuz İngilizce olacak ya da Asistanınız İngilizce olacak. Tabi, şöyle bir yolu var ama burada da yine Asistanınızı İngilizce yapmak zorundasınız.
 
Çoğu özelliği kullanabilmek için Asistanın İngilizce olması gerekiyor aksi halde kullanamıyorsunuz. En basit örnek olarak "Voice Match" özelliğini söyleyebilirim. Ya telefonunuz İngilizce olacak ya da Asistanınız İngilizce olacak. Tabi, şöyle bir yolu da var ama burada da yine Asistanınızı İngilizce yapmak zorundasınız.
Hocam ben yanlış anlamışım sizi, affedersiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı