Mayerls Hectopat Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #1 PC'ye format atayım dedim CCleaner indireyim. Eskiden indirdiğimde böyle şeyler çıkmamıştı ne oldu programa? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Aralık 2021
PC'ye format atayım dedim CCleaner indireyim. Eskiden indirdiğimde böyle şeyler çıkmamıştı ne oldu programa?
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #2 Resmi sitesinden mi yükledin yoksa başka bir siteden mi?
Mayerls Hectopat Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #3 Zyplux dedi: Resmi sitesinden mi yükledin yoksa başka bir siteden mi? Genişletmek için tıkla... Resmi al link Thanks for downloading CCleaner ama tıklama direk indiriyor.
Zyplux dedi: Resmi sitesinden mi yükledin yoksa başka bir siteden mi? Genişletmek için tıkla... Resmi al link Thanks for downloading CCleaner ama tıklama direk indiriyor.
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #4 Mayerls dedi: Resmi al link Thanks for downloading CCleaner ama tıklama direk indiriyor. Genişletmek için tıkla... VirusTotal'e tarat, temiz derse temiz'dir.
Mayerls dedi: Resmi al link Thanks for downloading CCleaner ama tıklama direk indiriyor. Genişletmek için tıkla... VirusTotal'e tarat, temiz derse temiz'dir.
ggbro Kilopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 822 Çözümler 4 25 Aralık 2021 #5 Virüs derken? Yaygın indirilen bir program değil demiş. Ben indirdim bir sorun yok.
Mayerls Hectopat Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #6 Zyplux dedi: VirusTotal'e tarat, temiz derse Temiz'dir. Genişletmek için tıkla... Exe yi taratım virüs yok ama garip Google'nin bunu yapması.
Zyplux dedi: VirusTotal'e tarat, temiz derse Temiz'dir. Genişletmek için tıkla... Exe yi taratım virüs yok ama garip Google'nin bunu yapması.
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #7 Mayerls dedi: Exe yi taratım virüs yok ama garip Google'nin bunu yapması. Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı yok, bazen Google anlamsız şekilde diyobiliyor böyle.
Mayerls dedi: Exe yi taratım virüs yok ama garip Google'nin bunu yapması. Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı yok, bazen Google anlamsız şekilde diyobiliyor böyle.