Google Chrome adres çubuğunda sık girilen siteleri görme

kesikparmak

Hectopat
Merhaba, çok uzun yıllar boyu kullanmış olduğum Firefox tarayıcısını, bazı performans sorunları sebebiyle bırakma kararı aldım ve Chrome ile yoluma devam ediyorum. Chrome'da çözemediğim bir ayar var. Firefox'da boş adres satırına tıkladığım zaman en sık girdiğim 10-15 siteyi liste şeklinde gösterirdi. Ancak Chrome'da boş adres satırına tıkladığımda önceki Google aramalarımı gösteriyor. Yani benim için önceki Google aramaları çok da önemli değil. Sık girdiğim siteleri göstermesini istiyorum burada. Bu ayarı nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sık kullandığın siteleri gösteren bir ayar yok. Yeni sekme sayfasında şu ayarı açabilirsin. Çok sık kullandığın siteleri yer imlerinden takip etmek daha mantıklı. En azından bir veri kaybında, en kolay kurtarabileceğin yer orası. Hesap ile senkronizasyon yapılırken de en az sorun yaşayan ayar.

Aynen onu yapmıştım zaten ancak direk Firefox'taki gibi adres satırına tıklayınca sık kullanılan siteler çıksaydı, gerçekten çok kullanışlı oluyordu benim için. Senelerin vermiş olduğu bir alışkanlık var. Direk satıra tıklayınca tüm sitelerim karşıma çıkıyordu.

Artık mecburen senin dediğin kısayol sekmesine alışmaya çalışacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…