Google Chrome aramalarında Yahoo yönlendirmesi sorunu

whitewine

Kilopat
Makaleler
10
Arama çubuğundan bir şey arattığım zaman bazen bu şekilde yahoo yönlendiriyor.
Eklentiler kontrol edildi. Chrome ya da bilgisayarımda Yahoo ile alakalı hiçbir şey yok.

Arama motoru ayarım Google olarak seçili ayrıca.

1596310892657.png

Son düzenleme:
Üstteki arkadaşlar çözümü söylemiş eğer hiçbir sebep yokken Yahoo'ya yönlendirme sorunu ile karşılaştıysanız Malwarebytes virüsü yemiş olabilirsiniz virüs taraması yapmanızı öneririm.

Ayarlar kısmında arama motorunu yahoo olarak seçilmiştir onu google yaparsanız çözülebilir

Arama motoru Google olarak seçili. Yukarıda da belirttiğim gibi ara ara yapıyor bunu.
Chrome yüklü olmadığından Opera üzerinden göstereyim. Ayarlarda arama motoru gibi bir şey var ise onu Google yapın.
Eki Görüntüle 629069

O zaten yapılı hocam kontrol etmiştim.
Arama motoru ayarını değiştirin.
Kod:
chrome://settings/search

Eki Görüntüle 629076

Zaten Google seçili hocam.
Üstteki arkadaşlar çözümü söylemiş eğer hiçbir sebep yokken Yahoo'ya yönlendirme sorunu ile karşılaştıysanız Malwarebytes virüsü yemiş olabilirsiniz virüs taraması yapmanızı öneririm.

Arama motoru Google olarak seçili. MB ile bir tarama yapıp sonuçlardaki öğelere baktım ama Yahoo ile alakalı bir şey bulamadım.

O halde kullandığınız uzantıları devre dışı bırakmayı deneyin.
Ayrıca bağlantıdaki yazılımlar ile sistemi tarayın.
Chrome kısayolunun özelliklerine tıklayıp, Hedef kısmını kontrol edin.
Tarayıcıyı sıfırlamayı da deneyebilirsiniz.

Malwarebytes virüsü derken? Malwarebytes zaten bir AV virüs olmasına imkan yok galiba yanlış yazmışsınız ya da yanlış biliyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı