Google Chrome "Bağlantınız Gizli Değil" Sorunu

sofy

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı
TCDD'de Haydarpaşa'da bir stajyerim, buradaki bilgisayarlarda internet koruması+yönetici koruması var. Ben internet korumasını ZenMate kullanarak çözüyorum, yönetici korumasına geldiğimizde ise aklıma yeni bir Windows kurmak geldi ama bunu bilgisayarın kendi HDD kuramazdım. Ben de sahip olduğum 32GB'lik bir USB sürücüye Windows 8.1 64bit işletim sistemini kurdum, internet engelli olduğu için Google Chrome'u offline olarak kurdum. Google Chrome'u açtığımda resimde gösterdiğimde "Bağlantınız Gizli Değil" hatası alıyorum. İnternetten biraz araştırmam sonucu Tarih ve Saat ayarlarını kontrol ettim doğru onda bi sıkıntı yok. Virüs programını devre dışı bıraktım ama bir sonuca ulaşamadım. Ama şöyle bir gerçek de var ki Internet Explorer'den internete bağlanabiliyorum fakat bu sefer de internet koruması karşıma çıkıyor, yani Google Chrome kullanmak zorundayım. Bana yardımcı olun, 2 ay daha buradayım. :(

1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı