Bilgisayar özelliklerim belirttiğim gibi. Google chorome kullanıyorum fazla sekme açık olmamasına rağmen donuyor, yanıt vermiyor. Bu yazma aşamasına gelene kadar bile kaç kez drop yedim. Çözümü nedir?
Hocam o sistemle donanımsal olarak kasması imkansızın imkansızı. Tarayıcı değiştirin. Veya ekran kartı sürücüleriniz gibi şeyleri denetleyin. Burada daha farklı sorunv ar büyük ihtimalle. Tarayıcı değiştirince düzelir büyük ihtimal. Bahsettiğim taryaıcılardan deneyin.
Bilgisayar özelliklerim belirttiğim gibi. Google chorome kullanıyorum fazla sekme açık olmamasına rağmen donuyor, yanıt vermiyor. Bu yazma aşamasına gelene kadar bile kaç kez drop yedim. Çözümü nedir?
Aynı sorun bende de var hatta konu açmak için girdim açılmış. Bence Gmail hesabı kaynaklı sorun olabilir çünkü hem evde kasıyor 32gb ramli hızlı bilgisayarda, hem de dükkanda laptop da kasıyor. Eklentileri kapattım öyle denedim düzelmedi bende de.
Aynı sorun bende de var hatta konu açmak için girdim açılmış. Bence Gmail hesabı kaynaklı sorun olabilir çünkü hem evde kasıyor 32 GB RAM'li hızlı bilgisayarda, hem de dükkanda laptop da kasıyor. Eklentileri kapattım öyle denedim düzelmedi bende de.