Ziya Erkara Kilopat Katılım 7 Temmuz 2012 Mesajlar 806 Makaleler 7 Yer Bucak | Burdur | Turkey Daha fazla Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2012 #1 Google Chrome güncellemeyi bilmiyorsanız veya tarayıcınızın en güncel sürüm olup olmadığını kontrol etmek istiyorsanız bu sayfadan yardım alabilirsiniz .
Google Chrome güncellemeyi bilmiyorsanız veya tarayıcınızın en güncel sürüm olup olmadığını kontrol etmek istiyorsanız bu sayfadan yardım alabilirsiniz .
Mustafa@PC Hectopat Katılım 8 Ağustos 2012 Mesajlar 480 Makaleler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2012 #2 O gösterdiğin tuşa tıklatıp, Google Chrome Hakkındma'ya tıklaman yeterli. Otomatik olarak kontrol ediyor...
O gösterdiğin tuşa tıklatıp, Google Chrome Hakkındma'ya tıklaman yeterli. Otomatik olarak kontrol ediyor...
Ziya Erkara Kilopat Katılım 7 Temmuz 2012 Mesajlar 806 Makaleler 7 Yer Bucak | Burdur | Turkey Daha fazla Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2012 #3 Mustafa@PC dedi: O gösterdiğin tuşa tıklatıp, Google Chrome Hakkındma'ya tıklaman yeterli. Otomatik olarak kontrol ediyor... Genişletmek için tıkla... Konuyu okumamışsın galiba, ben yardım amaçlı açtım bu konuyu .
Mustafa@PC dedi: O gösterdiğin tuşa tıklatıp, Google Chrome Hakkındma'ya tıklaman yeterli. Otomatik olarak kontrol ediyor... Genişletmek için tıkla... Konuyu okumamışsın galiba, ben yardım amaçlı açtım bu konuyu .