Google Chrome ''Hay aksi'' hatası

Merhaba

Sorun kaspersky ile alakalı olabilir. chrome.exe'nin sonuna -no--sandbox komutu'nu eklediğin zaman sorunun giderilmiş olacaktır. Aynı sorunu symantec'te bizde yaşadık.

Merhaba

Sorun kaspersky ile alakalı olabilir. chrome.exe'nin sonuna -no--sandbox komutu'nu eklediğin zaman sorunun giderilmiş olacaktır. Aynı sorunu symantec'te bizde yaşadık.
Merhaba. Chrome tarayıcısını tamamen kaldırdım. Firefox kullanıyorum genelde. Ama tekrar kurarsam, verdiğiniz fikir aklımda bulunsun. Teşekkür ederim, bilgilendirmeniz için.
Konu harici bir şey sorsam. Windows 10 1909 sürümüne geçtiniz mi?
Geçtiyseniz, bir sorun veya hata verdi mi? Ben hala 1903 kullanıyorum.

Merhaba,
1909 sürümündeyim. Şimdi'ye kadar herhangi bir hata ile karşılaşmadım.

Merhaba,
1909 sürümündeyim. Şimdi'ye kadar herhangi bir hata ile karşılaşmadım.
Aslında başka bir konuda Murat hoca'ya sormuştum. Ama kendisi çevrimdışı sanırım. O konuda ki mesajımı alıntı ile buraya yazayım. Sizinde fikrinizi almış olurum.

Bu hatanın sebebi şudur;
Ağ bağlantı kartında sorun var ise bu hatayı veriyor. wireless dongle ile veya telefonunuzun USB sinden internet paylaşımını açıp denerseniz bu hatayı vermeyecektir.

Bu hatanın sebebi şudur;
Ağ bağlantı kartında sorun var ise bu hatayı veriyor. wireless dongle ile veya telefonunuzun USB sinden internet paylaşımını açıp denerseniz bu hatayı vermeyecektir.
Tamamen chrome'u kaldırdım, çoktan Onun yerine Edge chrome kurdum.

Güvenlik yazılımları bazen engelleyebiliyor. Isp kaynaklı olabiliyor veya bağlandığınız site kaynaklı. Her sitede yapıyorsa modem güvenlik ayarlarını CRC hatalarını kontrol etmeniz de önemli.

Nasıl kontrol edebilirim modemden? Bıkkınlık geldi bu hatadan artık, yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İstenenleri paylaşın kontrol ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…