Çözüldü Google Chrome ile Technopat Sosyal girememe sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Leningrad
Bugün Chrome ile hiç giremedim sayfaya. Bu durum neden olur? Karşılaşan var mı? Firefox ve Opera'da sorun olmuyor.
...
Yeni Microsoft PowerPoint Sunusu4224343234.jpg

Pek bir eklenti yok. 1-2 tane var, onları da epey oldu ekleyeli. Sorun bugün oldu. Daha öncesinde yoktu. Şimdi tekrar denedim. "yeniden yükle" kısmını tıklayınca düzeldi. Teşekkürler. Ama yine biraz yavaşlık var sayfada.
Benim de başıma gelmişti, Dns ayarıyla çözmüştüm sorunu. Farklı bir dns kullanıyordum, otomatiğe alınca sorunsuz giriyordu.

Benim de başıma gelmişti, Dns ayarıyla çözmüştüm sorunu. Farklı bir dns kullanıyordum, otomatiğe alınca sorunsuz giriyordu.
Ben de DNS değiştiriyorum ama eskisi kadar işe yarıyor mu bilmiyorum. Pek de işe yaramıyor gibi. Wikipedia'ya falan Opera VPN ile bakıyorum. Yasaklı başka site var mı şu an bilmiyorum. Ama bi ara Youtube'u bile yasaklayan bir zihniyet olunca, DNS işine giriyor insan. :) Ama DNS sürekli böyleydi. Nedense bu sorun bugün ilk defa oldu.
...
Yeni Microsoft PowerPoint Sunusuwerereee.jpg

Ben de DNS değiştiriyorum ama eskisi kadar işe yarıyor mu bilmiyorum. Pek de işe yaramıyor gibi. Wikipedia'ya falan Opera VPN ile bakıyorum. Yasaklı başka site var mı şu an bilmiyorum. Ama bi ara Youtube'u bile yasaklayan bir zihniyet olunca, DNS işine giriyor insan. :)
Ben değiştirmiyorum aslında da, bir problem yaşamıştım onun için değiştirmiştim. Sonrasında siteye giremediğimi fark ettim, tekrar otomatiğe aldığımda sorunsuz girebiliyordum. Eğer kullanıyorsanız sizde bir deneyin. Zaten otomatik de ise tersi olan farklı bir DNS ile deneyin.

Ben değiştirmiyorum aslında da, bir problem yaşamıştım onun için değiştirmiştim. Sonrasında siteye giremediğimi fark ettim, tekrar otomatiğe aldığımda sorunsuz girebiliyordum. Eğer kullanıyorsanız sizde bir deneyin. Zaten otomatik de ise tersi olan farklı bir DNS ile deneyin.
Denerim tekrar olursa teşekkürler.

Akşam saatlerinde sitede teknik bir aksaklık oldu. Cache hizmetleri de bunları da önbelleğe alıyor maalesef. Bugün bir Cache temizliği yaparız, düzelir herkeste.
Benim tüm cihazlardan çıkış yapılmış Sosyal'de. Tekrar giriş yapmak zorunda kaldım. Halbuki kayıtlıydı tüm tarayıcılarda. Bunun nedeni de bu olabilir mi?

Benim tüm cihazlardan çıkış yapılmış Sosyal'de. Tekrar giriş yapmak zorunda kaldım. Halbuki kayıtlıydı tüm tarayıcılarda. Bunun nedeni de bu olabilir mi?

Onun sebebi geçtiğimiz gün önbellek eklentisini güncelledik, o olabilir.

Az önce bütün önbellekleri temizledik. Güç sizinle olsun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı