Bugün Chrome ile hiç giremedim sayfaya. Bu durum neden olur? Karşılaşan var mı? Firefox ve Opera'da sorun olmuyor.
...
...
Bende sorun yok. Eklenti kaynaklı olabilir.
Benim de başıma gelmişti, Dns ayarıyla çözmüştüm sorunu. Farklı bir dns kullanıyordum, otomatiğe alınca sorunsuz giriyordu.Pek bir eklenti yok. 1-2 tane var, onları da epey oldu ekleyeli. Sorun bugün oldu. Daha öncesinde yoktu. Şimdi tekrar denedim. "yeniden yükle" kısmını tıklayınca düzeldi. Teşekkürler. Ama yine biraz yavaşlık var sayfada.
Ben de DNS değiştiriyorum ama eskisi kadar işe yarıyor mu bilmiyorum. Pek de işe yaramıyor gibi. Wikipedia'ya falan Opera VPN ile bakıyorum. Yasaklı başka site var mı şu an bilmiyorum. Ama bi ara Youtube'u bile yasaklayan bir zihniyet olunca, DNS işine giriyor insan.Benim de başıma gelmişti, Dns ayarıyla çözmüştüm sorunu. Farklı bir dns kullanıyordum, otomatiğe alınca sorunsuz giriyordu.
Ben değiştirmiyorum aslında da, bir problem yaşamıştım onun için değiştirmiştim. Sonrasında siteye giremediğimi fark ettim, tekrar otomatiğe aldığımda sorunsuz girebiliyordum. Eğer kullanıyorsanız sizde bir deneyin. Zaten otomatik de ise tersi olan farklı bir DNS ile deneyin.Ben de DNS değiştiriyorum ama eskisi kadar işe yarıyor mu bilmiyorum. Pek de işe yaramıyor gibi. Wikipedia'ya falan Opera VPN ile bakıyorum. Yasaklı başka site var mı şu an bilmiyorum. Ama bi ara Youtube'u bile yasaklayan bir zihniyet olunca, DNS işine giriyor insan.![]()
Denerim tekrar olursa teşekkürler.Ben değiştirmiyorum aslında da, bir problem yaşamıştım onun için değiştirmiştim. Sonrasında siteye giremediğimi fark ettim, tekrar otomatiğe aldığımda sorunsuz girebiliyordum. Eğer kullanıyorsanız sizde bir deneyin. Zaten otomatik de ise tersi olan farklı bir DNS ile deneyin.
Benim tüm cihazlardan çıkış yapılmış Sosyal'de. Tekrar giriş yapmak zorunda kaldım. Halbuki kayıtlıydı tüm tarayıcılarda. Bunun nedeni de bu olabilir mi?Akşam saatlerinde sitede teknik bir aksaklık oldu. Cache hizmetleri de bunları da önbelleğe alıyor maalesef. Bugün bir Cache temizliği yaparız, düzelir herkeste.
Benim tüm cihazlardan çıkış yapılmış Sosyal'de. Tekrar giriş yapmak zorunda kaldım. Halbuki kayıtlıydı tüm tarayıcılarda. Bunun nedeni de bu olabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.