Google Chrome indirilenleri başka klasöre atıyor

Makaleler
9
Yer
İstanbul, Türkiye
Google Chrome indirilenleri başka klasöre (Android > data > com. Android. Chrome > files > download) atıyor. Normalde hangi klasöre atması kısmını sürekli sor yaptım otomatik indirilenler seçili. Buna rağmen cihazın download klasörüne atmıyor. Çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosyalar ve medya izni verilmiş gözüküyor ayarlarda.

Bir bilgisi olan yok mudur? @maraushi @333365
Chrome>Ayarlar>İndirilenler kısmından istediğiniz yeri seçin, cihazı yeniden başlatın. Başka bir yöntem bilmiyorum maalesef.
Screenshot_20230815_172732_Chrome.jpg Screenshot_20230815_172745_Chrome.jpg

Chrome>Ayarlar>İndirilenler kısmından istediğiniz yeri seçin, cihazı yeniden başlatın. Başka bir yöntem bilmiyorum maalesef.
Eki Görüntüle 1903886Eki Görüntüle 1903887

Hocam sizde de aynı klasöre atıyor neden acaba? 🤔 Oraya attığı için herhangi bir dosya yöneticisi uygulaması ile oradan cihazın download kısmına atmam gerekiyor. Dediğinizi denedim ama üstüne tıklayınca bir şey olmadı. 😔

Hocam sizde de aynı klasöre atıyor neden acaba? 🤔 oraya attığı için herhangi bir dosya yöneticisi uygulaması ile oradan cihazın download kısmına atmam gerekiyor. Dediğinizi denedim ama üstüne tıklayınca bir şey olmadı. 😔

Evet şimdi fark ettim tıklanmıyormuş. Başka bir tarayıcı deneyin isterseniz, ben Samsung internet kullanıyorum direk indirilenlere atıyor.

Cihazınızın markası nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı