Google Chrome Yeni sekme Beyaz Ekran Sorunu

Glompf

Kilopat
Daha fazla  
Google Chrome'da herhangi bir linki veya siteyi sağ tıklayıp "Bağlantıyı yeni sekmede aç" dediğimde yeni sekmede açılan sayfa beyaz ekran oluyor.
Sayfayı görebilmem için tekrar sayfayı yenilemem gerekiyor, hatta bazen yenilesem bile beyaz ekran olmaya devam ediyor. Tekrar düzeltmek için açılan sayfayı arka arkaya yeniledikten sonra açılıyor. Chrome'u kaldırıp Revo Uninstaller programı ile kalıntıları da temizledim ve yeniden kurdum fakat sorun devam ediyor.
Forumda araştırdım bazı arkadaşlarımız bu sorunu yaşamış fakat net bir çözüm yolu bulamadım.
Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Chrome Sürümü: 80.0.3987.122 (Resmi Derleme)

Son düzenleme:
Gizli Mod'da da aynı sorun oluyor mu? Olmuyorsa eklenti kullanıyorsan onlar sebep olabilir.

Eklenti olarak AdBlock Plus ve Kaspersky Protection var fakar Kaspersky pasif. Bunları kaldırıp denedim yine de bazen beyaz ekran oluyor dediğim gibi.
Örnek resim;

Acaba siteden mi kaynaklı güvenli değil yazıyor. Diğer açmaya çalıştığım sitelerde hiç dikkat etmemiştim.

Bilgisayara yüklediğiniz bir program, tarayıcınıza yüklediğiniz bir eklenti veya sisteminize bulaşan virüs gibi zararlı bir yazılımı Antivirüs programınızın silmesi sonucu Tarayıcınızda beyaz sayfa sorunu oluşmaktadır.

1. Öneri: Google Chrome tarayıcınızı açtığınız kısayol üzerine gelip sağ tıklıyorsunuz ve açılan menüden Özellikler seçeneğine tıklıyorsunuz. Üst menüden kısayol buradan da hedef kısmında “Crogram Files (x86)GoogleChromeApplicationchrome.exe” şeklinde bir ifade göreceksiniz. Bu hedef yolunun sonuna –nosandbox ekleyeceksiniz. Yani yolunuz şu şekilde olmuş olacak;

“Crogram Files (x86)GoogleChromeApplicationchrome.exe” -nosandbox

2. Öneri:
Google Chrome tarayıcınızı çalıştırdığınız kısayol üzerinde gelip sağ tık yapıyorsunuz açılan menüden özellikler daha sonra karşınıza çıkan pencereden kısayol sekmesine geçiyorsunuz. Açılan menüden dosya konumu aç butonuna tıklıyorsunuz ve chrome.exe’ye ulaşacaksınız yani tarayıcınızın yüklü olduğu klasöre erişmiş olacaksınız. chrome.exe’ye sağ tıklayın ve özellikler seçeneğini seçin uyumluluk sekmesinde uyumluluk modu bölümünde bulunan bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu yazısının kenarındaki seçenek seçili ise o seçeneği kaldırın tamam diyerek sayfayı kapatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…