claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.804 Makaleler 60 Çözümler 828 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2025 #11 C:Windows:Minidump içindeki dosyayı upload edin.
Rows Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 266 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2025 #12 claus dedi: C:Windows:Minidump içindeki dosyayı upload edin. Genişletmek için tıkla... OOCT ile yaparken yedim DOSYA LİNK
claus dedi: C:Windows:Minidump içindeki dosyayı upload edin. Genişletmek için tıkla... OOCT ile yaparken yedim DOSYA LİNK
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.804 Makaleler 60 Çözümler 828 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2025 #13 Ağ ve ses sürücünü kartını güncelle. DDU ile NVidia sil ve en güncelden 3 eski sürümlü sürücüyü indir yükle. Sonra gelişmeleri bildir.
Ağ ve ses sürücünü kartını güncelle. DDU ile NVidia sil ve en güncelden 3 eski sürümlü sürücüyü indir yükle. Sonra gelişmeleri bildir.
Rows Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 266 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2025 #14 claus dedi: Ağ ve ses sürücünü kartını güncelle. DDU ile NVidia sil ve en güncelden 3 eski sürümlü sürücüyü indir yükle. Sonra gelişmeleri bildir. Genişletmek için tıkla... Sonuç hala aynı CS:GO 2 de bile ekran kartını lobideyken %100 kullanıyor ve drop sorunları yaşıyorum valoranttada öyle. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2025
claus dedi: Ağ ve ses sürücünü kartını güncelle. DDU ile NVidia sil ve en güncelden 3 eski sürümlü sürücüyü indir yükle. Sonra gelişmeleri bildir. Genişletmek için tıkla... Sonuç hala aynı CS:GO 2 de bile ekran kartını lobideyken %100 kullanıyor ve drop sorunları yaşıyorum valoranttada öyle.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.804 Makaleler 60 Çözümler 828 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2025 #15 Rows dedi: Sonuç hala aynı CS:GO 2 de bile ekran kartını lobideyken %100 kullanıyor ve drop sorunları yaşıyorum valoranttada öyle. Genişletmek için tıkla... Oyun içi kaynak kullanım değerlerini video halinde atın MSI aracı ile. Özellikle takılma anunda görmek istiyorum.
Rows dedi: Sonuç hala aynı CS:GO 2 de bile ekran kartını lobideyken %100 kullanıyor ve drop sorunları yaşıyorum valoranttada öyle. Genişletmek için tıkla... Oyun içi kaynak kullanım değerlerini video halinde atın MSI aracı ile. Özellikle takılma anunda görmek istiyorum.