Google Chromecast TV varken Mi Stick önerilmemeli

• Konuyu başlatan CBum
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 15.261
Arkadaşlar bilgilendirme yapmış olayım google kendisi özelliklerini belirtmiş (link) Chromecast 4k OTG ve İnterneti USB C üzerinden desteklerken Chromecast HD modeli desteklemiyor, bu gibi farklılıkları aşağıya bırakıyorum görsel olarak;
Chromecast 4k vs HD.jpg

Chromecast 4k aldım ios kullanıcısıyım umarım yüzümüzü güldürür :)

@xwLOGAN

Burada desteklediği yazıyor hocam. 🤔
Kendi sitesinde desteklemiyor diyor o daha gerçekçi geldi bana..

Arkadaşlar bilgilendirme yapmış olayım google kendisi özelliklerini belirtmiş (link) Chromecast 4k OTG ve İnterneti USB C üzerinden desteklerken Chromecast HD modeli desteklemiyor, bu gibi farklılıkları aşağıya bırakıyorum görsel olarak;
Eki Görüntüle 1738447
Chromecast 4k aldım ios kullanıcısıyım umarım yüzümüzü güldürür :)
Arkadaşlar Chromecast 4k cihazım elime ulaştı lakin herşey iyi hoşta, ios kullanıyorum ve izlediğim videoyu yayınlayamıyorum Google Home uygulaması çok kötü, kumanda özelliğini bile doğru düzgün veremiyor... Şaşırtmadı gene bu iki ekosistem (ios, android) bir türlü bağdaşmıyorlar birbirleri ile.. Çok saçma bir satış pazarlaması sitelerinde uyumladur yazıyor oysa ios ile anlamadığım ben hangi özelliği kullandım şuan home uygulamasından zira tv üzerinden zaten google hesabımı açabiliyorum ee geriye kumanda, yansıtma özelliği ve premium hesaplar kalıyor ha bu arada apple tv var ama apple müzik yok :D saçmalık ya gerçekten....

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben çözüm bulamadım benim chromecast 4K görüntü ayarını 4kya alıyorum ayarlardan aç kapa yapınca 720P'ye düşüyor sizde de böyle bir durum oluştumu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı