Google Chromecast TV varken Mi Stick önerilmemeli

• Konuyu başlatan CBum
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 15.283
Makaleler
4
Yer
Alanya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms

İşletim Sistemi: Windows 11 Pro

Telefon: Samsung Galaxy A52
İyi akşamlar, forumda çokça görüyorum bunu. FHD mi TV stick hiç F/P bir ürün değil. Aynı fiyat olmalarına rağmen arayüz, donanım ve kalite olarak Google TV tokatlıyor. 1080p TV boxlar arasında en alınabilir ürün budur. Kendim de kullanıyorum. Normal Android TV değil Google TV arayüzü var. Chromecast ile telefon ekranı yansıtma özelliği var. Kalite olarak zaten tokatlıyor.

Demek istediğim, bütçesi 1000 TL'ye kadar olup TV box bakanlara direkt sırf Xiaomi diye daha kötü bir ürün önermeyin. Bir de bunu yazınca beğenmedim falan atılıyor.

Yanlış bilgi
Arkadasim chromecast sadece bir ses ve goruntu aktarma organi olarak calisir. Kendine ait olan isletim sistemi bir Android vb gibi degildir. Bir medya Player vb gibi de kullanamazsin. Bir Nokia'ya da Smart TV'den farki yoktur neredeyse. İcinde bulunan belli ugulamalari kullanabilirsin bu seni yaniltmasin. Zaten ürün isminde de yaziyor. Kisitli icerik yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadasim chromecast sadece bir ses ve goruntu aktarma organi olarak calisir. Kendine ait olan isletim sistemi bir Android vb gibi degildir. Bir medya Player vb gibi de kullanamazsin. Bir Nokia'ya da Smart TV'den farki yoktur neredeyse. İcinde bulunan belli ugulamalari kullanabilirsin bu seni yaniltmasin. Zaten ürün isminde de yaziyor. Kisitli icerik yani.
Bir şey bilmeden çok güzel yazmışsın dostum. Android TV box olanından bahsediyorum ben farkındaysan. Attığım linkteki ürün Mi Stick ile aynı işlevi görüyor.

İyi akşamlar, forumda çokça görüyorum bunu. FHD mi TV stick hiç F/P bir ürün değil. Aynı fiyat olmalarına rağmen arayüz, donanım ve kalite olarak Google TV tokatlıyor. 1080p TV boxlar arasında en alınabilir ürün budur. Kendim de kullanıyorum. Normal Android TV değil Google TV arayüzü var. Chromecast ile telefon ekranı yansıtma özelliği var. Kalite olarak zaten tokatlıyor.

Demek istediğim, bütçesi 1000 TL'ye kadar olup TV box bakanlara direkt sırf Xiaomi diye daha kötü bir ürün önermeyin. Bir de bunu yazınca beğenmedim falan atılıyor.

Dün 4K versiyonunu satın aldım. Umarım dediğiniz gibi memnun kalırım.

1080p olan alınmaz fakat 4K olan Chromecast'ten daha iyi. Hem de fiyat olarak uygun. Stick 4K'da AV1 kodek destekli işlemci var ve daha yeni. Ayrıca Stick'de olan DV desteği Google'da yok. Fiyat farkı 400 TL ve hiçbir avantajı yok, dezavantajı var.

1080p olan alınmaz fakat 4K olan Chromecast'ten daha iyi. Hem de fiyat olarak uygun. Stick 4K'da AV1 kodek destekli işlemci var ve daha yeni. Ayrıca Stick'de olan DV desteği Google'da yok. Fiyat farkı 400 TL ve hiçbir avantajı yok, dezavantajı var.
Ne alaka şimdi, 4K ürün mü dedim ben?

Fark ettiysen 1080P olarak kıyaslamışım dostum.

Umarım hocam, deneyimlerinizi yazarsanız iyi olur.
Çok pratik çok hızlı çalışıyor geçişler sesli asistan uyumu uygulamalar her şeyiyle muazzam. Arayüzü de çok kolay ve sade.

RAM'i düşük.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı