Google Chrome'da ses parazitlenmesi ve cızırtı

Daha fazla  
Chrome'da video izlerken, şarkı dinlerken ses parazitlenmesi ve patlak sesi gibi cızırtı oluyor. Microsoft Edge'de böyle bir problem yok. Ne yaptıysam problemi çözemedim. Bir tavsiyeniz var mı?

Google Chrome güncelleyin. Olmazsa çerezleri ve önbelleği temizleyin. Gene olmazsa kaldırıp tekrar kurun.

Merhaba, aynı sorun bendede var ve dediğinizi yaptım yine aynısı, sanırım bu Google Chrome son sürümünde olan bir sıkıntı.

Çözüm için yazıyorum belki 2022 de yaşayan vardır !
Chrome , Ayarlar , Gelişmiş , Sistem ="kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan"
tikini kaldırıyoruz ve yeniden başlatmamızı istiyor chromu başlatıyoruz sorun çözülüyor.

Ben overclock tan sanıp her yolu denedim ve düzelmedi youtube dan müzik açıp kalite fark etmeksin, facebook ta vs aşağı doğru sayfayı yüklerken cızırtı yapıyor işlemci tıkanıyor(throttling) gibi oluyordu ve sorunu bu şekilde çözdüm. Donanım hızlandırmayı 8k video açınca akıcı bir şekilde izleyebiliyorum kapatınca 4k da en fazla akıcı oluyordu , benim için sorun teşkil etmiyor çünkü monitör 1080p ve en fazla youtube dan 1440p video izlerim.

öyle yaptım da şimdi de video FPS değeri düşüyor.başka bir çözüm varmı hocam ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…