Çözüldü Google chrome'da video izlerken ekran kararıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

semiramis

Megapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Çok sinir oldugum bir konuyu burda paylaşmak istedim. Chrome'da Facebook yada YouTube'dan video izlerken çok saçma bi şekilde ekran kararıyor. Özellikle Facebook'ta video izlerken oluyor bu. Biraz araştırdım donanım hızlandırmayı etkinleştir işaretini kaldırmam gerekiyormuş ama sorun tamda burada başlıyor.

Chrome buna izin vermiyor, işareti kaldırmaya çalışıyorum hiç bir tepki vermiyor lanet olası. Kaç sefer sinirimden kaldırdım chrome'u ama diğer tarayıcılardan istediğim performansı alamadıgım için tekrar yükledim, ilk başlarda o işareti kaldırmıştım ama sonradan kendi kendine tekrar işaret koymuş. Ne yapmam gerekiyor bir yardımcı olun lütfen...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazen bende hata ile karşılaşıyorum. İnternet Explorer kullanıyorum.

Bazen bende hata ile karşılaşıyorum. İnternet Explorer kullanıyorum.
Dogrudur da o da çok yavaş bide face'e şifre girince şifre kutucuğunda bi göz işareti var tedirgin oluyo insan acaba şifrem kayıt altına mı alınıyo diye. :/

Google Chrome son zamanlar da bende de problem yaratıyor. Operaya geçtim. Gayet güzel.
Tavsiyeniz için teşekkürler bide operayı deniyim

İlginçtir ki bende hiçbir zaman videolar konusunda problem olmadı. Küçük problemler olsa da ya arkasından adobe çıktı yada tarayıcının bilinen bir sorunu idi. Kısaca eski sürüm bulabilirsen yükle yada adobeyi sosyalde paylaştığım player ile güncelle. Pluginden dahili player'i devre dışı bırakmayı da unutma.

Ayrıca ekran kararıyor dediğin monitör komple kararıyor ise ekran kartı sürücülerini de güncellemen gerekir.

Sorun düzeldi hocam teşekkürler. Sadece facebooktaki videolarda oluyo bu sorun diğer sitelerden video açınca Donanım hızlandırma seçeneğini kaldırabiliyorum sorun halloldu tekrar teşekkürler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…