Google Drive'a oyun yüklenir mi?

ISekizI

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Biraz araştırma yaptım ancak cevabı bulamadım. Drive masaüstü uygulaması sayesinde Steam veya Epic Games gibi uygulamaların yükleme klasörünü Drive klasörü olarak değiştirsem oyun yüklenir mi ve oyunu Drive klasöründe açıp oynayabilir miyim? Çok saçma bir soru da olabilir fakat konu hakkında hiçbir bilgim olmadığı için merak ettim.

Bedava olarak 17GB veriliyor sanırım. Yüklerseniz senkronize eder ama gittiğiniz yerde onu tekrar yüklemek zaman kaybı olabilir. Ancak basit minik oyunlar için mantıklı hocam.
Şu an 100 GB depolama alanı satın aldım resim ve videolarım için kullanıyorum. Bilgisayarda ufak bir depolama alanı sorunu yaşadığım için aklıma böyle bir çözüm geldi ve yapılabiliyormuş. Harddisk almak yerine aylık 30 tl ye 2 TB depolama alanı satın alıp oyunları oraya yüklemek ve direk oradan oynamak daha mantıklı gibi geldi bana.

Hocam yanlış hatırlamıyorsam Drive'a oyun indirebiliyorsunuz ama oradan oynayamıyordunuz galiba.

Hocam yanlış hatırlamıyorsam Drive'a oyun indirebiliyorsunuz ama oradan oynayamıyordunuz galiba.
Fırsatım olduğu zaman küçük boyutlu bir oyunu Drive'a yükleyip deneyeceğim. Sonucu buraya yazarım belki bir başkasının işine yarar. Vermiş olduğunuz cevaplar için çok teşekkür ederim.

Hocam oraya oyun dosyaları yüklenir evet ama direkt oyun yükleyip oynamanız mümkün değil diye biliyorum.

Fırsatım olduğu zaman küçük boyutlu bir oyunu Drive'a yükleyip deneyeceğim. Sonucu buraya yazarım belki bir başkasının işine yarar. Vermiş olduğunuz cevaplar için çok teşekkür ederim.

Hocam maalesef oynayamıyorsunuz oyunu direk Drive üzerinden indirmeniz gerekiyor tekrar.

Google Drive bir yedekleme servisi, bulut oyun hizmeti değil. Oyunları Drive ile oynamak için örneğin Steam'e kütüphane olarak nasıl tanıtacaksınız? Dosyaları atarsınız ancak bilgisayarda direk kurulu gibi çalışamaz. Dediğiniz gibi olsa insanlar 120GB SSD ile sistem toplar tüm arşivini buluta atardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…