Çözüldü Google Earth APK nereden buunur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

VP67

Hectopat
Katılım
14 Nisan 2020
Mesajlar
1.717
Çözümler
15
Herkese selam. Google Earth 9.132.1.1 yani son sürümün APK'sını arıyorum. Malum, Play Store'da bu ürün ülkenizde kullanılamıyor yazmakta. Açıkçası APK yüklersem açılıp açılmayacağı hakkında bilgim de yok. En azından denemek istiyorum. Bu uygulamanın güvenilir APK'sını nasıl indirebilirim? İnternette aratınca birçok farklı sitede bulunuyor fakat bunlara da güvenemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
VPN açtıktan sonraki adımları paylaşabilir misin? VPN açtıktan sonra Google hesabı açınca, o hesapla indirebiliyor muyuz?

VPN ile hesap açtıktan sonra Play Store'a girince zaten sizi direk hangi ülkeden hesap oluşturduysanız o ülkeye ayarlıyor siz VPN ile ABD ayarlarsanız ABD de hesap açmış gibi görünürsünüz ve dediğiniz uygulamayı indirirsiniz.
Screenshot_20210516-235739_Google Play Store.jpg
 
Son düzenleme:
VPN ile hesap açtıktan sonra Play Store'a girince zaten sizi direk hangi ülkeden hesap oluşturduysanız o ülkeye ayarlıyor siz VPN ile ABD ayarlarsanız ABD de hesap açmış gibi görünürsünüz ve dediğiniz uygulamayı indirirsiniz.Eki Görüntüle 1026785

Bu şekilde yaptım ve oldu. Ama vpn kapatıp açınca ülkenizde kullanılamıyor demeye devam ediyor. Yine de bu işimi gördü, teşekkürler :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı