Google Fotoğraflardaki fotoğraflar nasıl galeriye aktarılır?

mesutmtw

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, iCloud yerine Google Fotoğraflar depolaması almak daha mantıklı olduğu için onu almıştım. 70GB'lik tüm dosyaları oraya aktardım ancak ne varsayılan yapabiliyorum ne de örnek sosyal medyada bir şey paylaşırken o fotoğrafları görebiliyorum. bunu depolama doldurmadan göstermenin bir yolu yok mu hep uygulamaya girip mi paylaşmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, iCloud yerine Google Fotoğraflar depolaması almak daha mantıklı olduğu için onu almıştım. 70GB'lik tüm dosyaları oraya aktardım ancak ne varsayılan yapabiliyorum ne de örnek sosyal medyada bir şey paylaşırken o fotoğrafları görebiliyorum. Bunu depolama doldurmadan göstermenin bir yolu yok mu hep uygulamaya girip mi paylaşmam gerek?

Fotoğraflar uygulamasından Google hesabını yönet > Veriler ve gizlilik > Kullandığınız uygulamalar ve Hizmetlerdeki veriler > Google hizmetlerinden kaydedilen içerik > verilerinizi indirin > Tüm seçilenleri iptal edip aşağıya kaydırdıktan sonra sadece Google Fotoğraflar'ı tikle > sonraki adım > Dosya boyutunu kendinize göre ayarlayın 70 GB ise 50 ve 20 GB halinde ZIP dosyaları alırsınız (2. ZIP dosyası kaç GB olur ondan tam emin değilim maalesef) > Dışa aktarma oluştur > Bu işlemden sonra birkaç saat içinde belki de birkaç gün içinde mailinize ZIP dosyası gelecek onu indirip içinden fotoğrafları galeriye indirebilirsiniz

Fotoğraflar uygulamasından Google hesabını yönet > veriler ve gizlilik > kullandığınız uygulamalar ve hizmetlerdeki veriler > Google hizmetlerinden kaydedilen içerik > verilerinizi indirin > tüm seçilenleri iptal edip aşağıya kaydırdıktan sonra sadece Google Fotoğraflar'ı tikle > sonraki adım > dosya boyutunu kendinize göre ayarlayın 70 GB ise 50 ve 20 GB halinde ZIP dosyaları alırsınız (2. ZIP dosyası kaç GB olur ondan tam emin değilim maalesef) > dışa aktarma oluştur > bu işlemden sonra birkaç saat içinde belki de birkaç gün içinde mailinize ZIP dosyası gelecek onu indirip içinden fotoğrafları galeriye indirebilirsiniz.

Bu dediğim gibi depolamayı doldurmadan yapacak değil mi?

Hayır tabii ki depolama alanını elbette dolduracak bunun dışıdna bir yöntem var mı sanmam. Sonuçta fiziksel olarak telefonunda ögeler bulunduracaksın bu da depolama alanının dolacağı anlamına gelir.

Dediğim zaten i Cloud'u doldurmamak 128'in tamamı dolmustu ama teşekkür ederım yine de yolu yoksa da artık iCloud satın alacagım.

Yeni konular

Geri
Yukarı