Google hesabına başkası girmiş

Barış Çakar

Picopat
Arkadaşlar merhaba. Bundan birkaç ay önce Google hesabımda açık oturumlarda bilmediğim Linux bir bilgisayar Chrome oturumu açmış, uzun süredir de oradaymış. O cihazdan çıkış yapıp defalarca şifremi değiştirdim. Sorum şu: Hesabıma hâlâ bir şekilde ulaşabilir mi ve hesabımda bıraktığı bir virüs vesaire olabilir mi?

Bu uygulamanın şu bilgilere erişimine izin ver diye bir şey çıkıyor eğer birçok neyliği belirsiz şeylere izin verdiyseniz sizin gibi mail adresimizi kullanabilir.
Derhal izinleri kontrol edin ve izinleri kaldırın.
İyi forumlar.

Bilgisayarınıza zararlı dosya indirip, açtıktan sonra isterseniz her gün şifre değiştrin o hesaba gene girer. Çözüm için format öneriyorum. Ben virüs taramasıyla tarama yapıp, temizledikten sonra bile hesabıma giriş yapılmıştı.

Hocam hard resette attım 7 8 tane antivirüsle defalarca taradım root a da baktım hard resetten önce bir sıkıntı çıkmadı hiçbirinde sadece hard resetten sonra telefonda buglar oluşmaya başladı.

Öncelikle geçmiş olsun, Kaspersky Total Security uygulamasının deneme sürümünü bilgisayarınıza indirip tarama yapınız.
Eğer bilgisayarınızda virüs kalmadıysa, bence Kaspersky hepsini bulmuş ve silmiş olacaktır. Bir sorun yaşamazsınız gibime geliyor.

Öncelikle geçmiş olsun, Kaspersky Total Security uygulamasının deneme sürümünü bilgisayarınıza indirip tarama yapınız.
Eğer bilgisayarınızda virüs kalmadıysa, bence Kaspersky hepsini bulmuş ve silmiş olacaktır. Bir sorun yaşamazsınız gibime geliyor.
Zaten telefondan yapıyorum her şeyi yani bilgisayardan değil bu dediğim olaylar

Bu uygulamanın şu bilgilere erişimine izin ver diye bir şey çıkıyor eğer birçok neyliği belirsiz şeylere izin verdiyseniz sizin gibi mail adresimizi kullanabilir.
Derhal izinleri kontrol edin ve izinleri kaldırın.
İyi forumlar.
Tam anlamadım demek istediğini mümkünse resim atabilir misin ya da açıklayabilir misin

Bilgisayarınıza zararlı dosya indirip, açtıktan sonra isterseniz her gün şifre değiştrin o hesaba gene girer. Çözüm için format öneriyorum. Ben virüs taramasıyla tarama yapıp, temizledikten sonra bile hesabıma giriş yapılmıştı.
Telefona dosya indirdim mi bilmiyorum bu bahsettiğim her şey telefondan oluyor telefona hard reset atmadan önce tarattım av ile bir sorun çıkmadı root da yok ardından Hard reset attım telefona ve hesabıma herhangi bir giriş yok o zamandan bu yana.

Kaspersky'nin telefon için olanı var, deneyin isterseniz.
Eminim ki virüs kalmışsa bulacaktır.
Evet denedim zaten farklı bir sürü av denedim sorun çıkmadı hiçbirinde benim merakım bu kişi bir daha hesabıma ulaşabilir mi ya da şuan onun önünde açık bir hesabım var mıdır?

Arkadaşlar merhaba. Bundan birkaç ay önce Google hesabımda açık oturumlarda bilmediğim Linux bir bilgisayar Chrome oturumu açmış, uzun süredir de oradaymış. O cihazdan çıkış yapıp defalarca şifremi değiştirdim. Sorum şu: Hesabıma hâlâ bir şekilde ulaşabilir mi ve hesabımda bıraktığı bir virüs vesaire olabilir mi?
Hocam hesabınıza mail gelmedi mi giriş yaptınız falan diye? Yoksa o mesajın gelmesini de mi engelleme yöntemleri var? Kaspersky ve Malwarebytes ile taratmanı öneririm. Ne olur ne olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı