F fatrix1907 Megapat Katılım 19 Mart 2016 Mesajlar 300 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #1 Merhaba kullanmadığım Google hesabımda bu ayar mevcut ama aktif olarak kullandığım hesabımda bu ayar yok ne yapabilirim şimdiden teşekkürler. Son düzenleme: 24 Haziran 2021
Merhaba kullanmadığım Google hesabımda bu ayar mevcut ama aktif olarak kullandığım hesabımda bu ayar yok ne yapabilirim şimdiden teşekkürler.
The Alchemist Hectopat Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 74 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #2 Google sitesinde yazdığına göre ekran kilidini ayarlamazsanız bu ayarı kullanamıyorsunuz. Ekran kilidi oluşuturup tekrar kontrol edin.
Google sitesinde yazdığına göre ekran kilidini ayarlamazsanız bu ayarı kullanamıyorsunuz. Ekran kilidi oluşuturup tekrar kontrol edin.
F fatrix1907 Megapat Katılım 19 Mart 2016 Mesajlar 300 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #3 Zaten ekran kilidim var kaldırıp tekrar kilit koydum ama o ayar yine yok denemek için farklı bir hesap kurdum onda çıkıyor aktif olarak kullandığım hesabımda bu ayar çıkmıyor.
Zaten ekran kilidim var kaldırıp tekrar kilit koydum ama o ayar yine yok denemek için farklı bir hesap kurdum onda çıkıyor aktif olarak kullandığım hesabımda bu ayar çıkmıyor.