Arkadaşlar, benim için çok mühim bir soru sormak istiyorum. Yardımcı olursanız çok çok mutlu olurum. Biliyorsunuz hepimiz belli başlı platformlara kredi kartımızı kaydediyoruz. Mesela Epic Games, Steam vb platformlara. Bu sayede alışveriş işlemini her seferinde kart bilgilerini girmek yerine, hem daha pratik hem de kolay yapabiliyoruz. Bu durumda ben de Google hesabıma, kredi kartı bilgilerimi kaydetmiş durumdayım. Yani kredi kartı bilgilerim Gmail hesabımda kayıtlı. Bu sayede Play Fimler, Play Kitaplar'dan hızlıca alışveriş yapabiliyorum. Sorum şöyle. Sizlerde bilirsiniz ki birçok uygulamaya kayıt yaparken, Google hesabı ile devam et, Apple hesabı ile devam et gibi hızlı kayıt seçenekleri var. Yani uygulamaya mail adresi ile iki saat kayıt yapmak yerine, Google ile devam et seçeneğine tıklayıp hızlıca giriş yapabiliyoruz. Bu giriş yöntemi Spotify'da var, IMDb de var, Evernote'da var, Blu TV de var, Duolingo, Reddit, Pinterest, yani hepsinde var da var. Şunu sormak istiyorum. Ben bu uygulamaların hemen hemen hepsine Google ile devam et seçeneği ile hızlı giriş yapmış durumdayım. Acaba Google ile giriş yaptığım bu uygulamalar, Google hesabıma kayıtlı kredi kartı bilgilerimi görebilir mi? Erişim sağlayabilir mi? Yardımlarınızı cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: