Google hesabının ülkesi nasıl değiştirilir?

slayerdutch

Hectopat
Makaleler
8
Ben Google Stadia için ayrı bir hesap açtım. Bu hesabın ben ülkesini değiştirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?

Önce değiştirmek istediğiniz ülkenin posta kodu vb. Gerekecek bizzat denedim ve oldu.
(Telefon ile yaptım)

İlk olarak
Google Play store> ödeme yöntemleri (yana çekince açılan menüden)> kredi veya banka kartı ekle(ekli kart varsa kaldır hiçbir yöntem kalmasın)

Buradan kart numarası ister önce girin kaydet deyin gelen kısımda ülke posta kodu falan ister internetten bakıp o bilgileri girin ve kaydedin kartı hata verirse bir iki kere daha deneyin.(bende hep hata veriyor ama ortalama 1 gün içinde bilgilerini girdiğim ülkeye taşıyor hesabı).

Taşınıp taşınmadığını öğrenmek için altta belirttiğim yere girin:

Google Play store>hesap (yana çekince çıkan menüden)>tercihler> ülke ve profiller buradan hangi ülkede olduğu görünür hesabın

Sağolun ama ben kredi kartı vs. ile uğraşamam. Hızlı bir yolu yok mu? Hani, kredi kartı bilgisi gerektirmeyen gibi.

Sağolun ama ben kredi kartı vs. ile uğraşamam. Hızlı bir yolu yok mu? Hani, kredi kartı bilgisi gerektirmeyen gibi.
Yoktur maalesef kart almadan ininal hesabından sanal kart oluşturun birşey sormaz zaten öyle de olur ama onun dışında telefonla falan olmuyor kart şart.

Yoktur maalesef kart almadan ininal hesabından sanal kart oluşturun birşey sormaz zaten öyle de olur ama onun dışında telefonla falan olmuyor kart şart.
Benim bir sorum daha var. Ben babama sordum. Babam alır ama onun için amerikan kartı lazım mıdır? Yoksa ülkemizin kartını kaydedip satın alabilir mi?

Benim bir sorum daha var. Ben babama sordum. Babam alır ama onun için amerikan kartı lazım mıdır? Yoksa ülkemizin kartını kaydedip satın alabilir mi?
Fark etmez Amerikan kartına gerek yok normal bir kart oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…