Google İki Kere Para Çekti

PasFacile

Decapat
Katılım
15 Şubat 2019
Mesajlar
475
Çözümler
3
Merhaba, ben android için oyun geliştiriyorum. Dün Google Console hesabımı açtım ve 25$ olan giriş ücretini 148 TL olarak ödedim. Fakat bu sabah hesabıma baktığımda bir kere daha 148 lira çekildiğini gördüm. Üstelik ikisinin kodu da aynı (Google *Play). Google ödemelere baktığımda sadece ilk 25$ ödemeyi gösteriyor. İlgili birime mail attım, 1 hafta içinde geri döneceklerini söylüyorlar. Böyle bir sorun yaşamış olan var mı veya bir tavsiyesi olan?
20191030_141948.png

Güncelleme;
2 haftadır bununla uğraşıyorum. Mail atmadığım yer kalmadı. Yetkisiz ödeme formu doldurdum fakat 1 hafta sonra gelen cevapta yetkisiz ödemeyi görmedik dediler. Google Pay merkezine mail attım, 2. para çekimini gördüler fakat bu sorunla Google Play ilgileniyor diyerek sorunu oraya sor dediler. Oraya mail attığımda ise 2. para çekimini görmediklerini ve bankama sormamı söylediler. Bankama sordum ve bankalar para çekmez diye cevap aldım. Sonradan bankanın bana verdiği satın alım kodunu Google Play'e mail attım ve banka dekontunu gönderdim, fakat hala 2. çekimi göremiyorlar. Son çare Google Play Topluluğuna sordum. Hala beklemedeyim.
Google ile ilk kez sorun yaşıyorum ve 2 haftadır bunu çözemiyor olmaları beni çok şaşırttı.
 
Son düzenleme:
Belki biraz geç yazıyorum ama aynı sorun bendede yaşandı ama bana iade otomatik olarak yapıldı 5dk içinde ama kart kullanıma kapatıldı 2 kere para çekildiği için bankayı arayıp açtırdım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı