Çözüldü Google kapattıktan sonra tüm veriler silindi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Teknologqja

Picopat
Daha fazla  
Geçen Google'a girdim her yerdeki veriler duruyordu, instaya vb. girince hesapta oluyordu. Google kapadım açtım Technopat, Instagram bunun gibi sitelerden çıkış yapmış. Gmail hesapları silinmiş fakat hala arama geçmişi duruyordu.

Çözüm
Chrome güncelleme yapmış olabilir belki, bu da sitelerden çıkış yapmaya neden olabiliyor zaman zaman. Bilgisayarınızda şüpheli yazılım yoksa, sizde şüpheli sitelere girmiyorsanız ben korkulacak bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Bazı tarayıcılar 15 günde bir kullanıcı tekrar şifresini kullansın diye otomatik olarak çıkış yapabiliyor. Durumu biraz daha açabilir misiniz bu mobilde mi yoksa bilgisayarda mı başınıza geldi?

Şifrenizi değiştirir seniz olur böyle
Şifre vb. Değişmedim

Şifrenizi değiştirir seniz olur böyle.

Şifre vb. değişmedim.
Bazı tarayıcılar 15 günde bir kullanıcı tekrar şifresini kullansın diye otomatik olarak çıkış yapabiliyor. Durumu biraz daha açabilir misiniz bu mobilde mi yoksa bilgisayarda mı başınıza geldi?
PC de başıma geldi

Tanıdık yapmış olabilir.

Doğru diyor konuyu aç biraz.

Gmail'im kimsede yok bilgisayar bakıyordum Google sekmesini kapadım açtım gitti. Bilgisayarı dahi kapamadım.

Chrome güncelleme yapmış olabilir belki, bu da sitelerden çıkış yapmaya neden olabiliyor zaman zaman. Bilgisayarınızda şüpheli yazılım yoksa, sizde şüpheli sitelere girmiyorsanız ben korkulacak bir durum olduğunu düşünmüyorum.

Çözüm

Yok şüpheli bir şey Google ayarlara girdim güncelleme yapıyordu.

Yeni konular

Geri
Yukarı